Υπόθεση Novartis: Καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Σταύρος Παπασταύρου...

0


 Με την κατάθεση του Σταύρου Παπασταύρου, άλλοτε στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση Novartis στον Άρειο Πάγο με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο κ. Παπασταύρου κατά την... είσοδο του στο δικαστικό μέγαρο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη η οποία, όπως επεσήμανε, θεωρεί «ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά».

«Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε λυσσαλέα η ποινική μου καταδίκη με πολιτικές σκοπιμότητες. Χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια ώστε η σκευωρία να καταπέσει. Κατέπεσε. Με σειρά δικαστικών αποφάσεων όπου με δικαίωσαν πλήρως. Αλλά σήμερα δε θα μιλήσω για εμένα. Θα καταθέσω ως μάρτυρας στην ανάκριση με κατηγορούμενο το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Παπασταύρου προσθέτοντας: «Μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα να μη βρεθεί άλλος στη θέση μου, να μην υπάρξει ξανά υπόθεση Παπασταύρου, να σταματήσει η δολοφονία χαρακτήρων για πολιτικές σκοπιμότητες που είναι τόσο επιζήμια για τον τόπο μας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)