Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Κάντε λιγάκι υπομονή...


 Παρά το γεγονός ότι η Αριστοτελία Πελώνη έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι ορισμένοι από τους περιορισμούς, που επιβλήθηκαν για την ανάσχεση της πανδημίας, ενδεχομένως να μην ήταν τόσο αποτελεσματικoί, ωστόσο εξακολουθεί... να μην αναγνωρίζει ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι και η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας.

Μπορεί, λοιπόν, οι οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες να έχουν ανοίξει χάριν του τουρισμού, όμως η κυβέρνηση διά της εκπροσώπου τους λέει στους Έλληνες πολίτες να μην περιμένουν άρση του συγκεκριμένου μέτρου πριν τα μέσα Ιουνίου.

«Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επί της παρούσης δεν περιμένω κάτι καινούργιο» απάντησε σε σημερινή ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το πόσο ακόμα θα διατηρηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα και έχει πλέον νόημα, συνιστώντας για ακόμα μία φορά «να κάνουμε λίγη υπομονή».

efsyn.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.