Η κοινή λογική (ξανά) υποκλίνεται...

0

 
...στις πολιτικοεκδοτικές επιθυμίες... 

Και με υπογραφή Στουρνάρα η νόμιμη εγγυητική των 3 εκ. ευρώ που δόθηκε για τη συμμετοχή Καλογρίτσα στο διαγωνισμό βεβαίωσε χθες με έγγραφα ο μάρτυρας πρώην στέλεχος της Attica. Νίκο Παππά βλέπει το συγκρότημα Μαρινάκη!

Με... φαρδιές πλατιές υπογραφές εταιρειών τα εμβάσματα, «σκοτεινή διαδρομή» χρήματος βλέπει το συγκρότημα Μαρινάκη. Παταγώδης η αποτυχία ενοχοποίησης ακόμα και από τους μάρτυρες του «στέμματος» στην Προανακριτική, ενοχή ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει το συγκρότημα Μαρινάκη. «Αδιάσειστο» στοιχείο η επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να έχει δικό του κανάλι. Ούτε στην πορεία του ΝΟΟR ΟΝΕ δεν έβλεπαν τόσο σκοτεινές διαδρομές τα έντυπα του ΔΟΜ! 

Κι αν τα  3 εκ. τα έδωσε με προσύμφωνο η Αραβική Εταιρεία στην εταιρεία του κ. Καλογρίτσα για ένα έργο κατασκευαστικό ενώ στη συνέχεια ο ίδιος τα χρησιμοποίησε όπως ήθελε και τώρα τα χρωστάει κανένα πρόβλημα.

Η πραγματικότητα οφείλει να προσαρμόζεται στο σενάριο και να δείτε που το εφοπλιστικό συγκρότημα θα περάσει γραμμή και στους βουλευτές των κομμάτων που θέλουν πάση θυσία ένοχο τον πρώην υπουργό.

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)