Καμπάνια αποπροσανατολισμού...


 **Όποιος αποφάσισε να διοχετεύσει το ημερολόγιο της δολοφονειθήσας Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, δίνει προσωπικά δεδομένα, μιας γυναίκας που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και επιστρέφει στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κοινού, όπως έγινε κατά το πρώτο στάδιο της υπόθεσης με τις διοχετεύσεις περί Γεωργιανού, Αλβανών και λοιπών αλλοδαπών δολοφόνων. 

**Ο... Ηλίας Σιακαντάρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 είναι η ήρεμη δύναμη. Με γνώση του οικονομικού ρεπορτάζ και της διεθνούς οικονομίας και με προηγούμενη πολυετή εμπειρία σε ΣΚΑΪ και Alpha είναι ένα νέο πρόσωπο από τα παλιά που έχουν σοβαρές προοπτικές εξέλιξης στα δελτία ειδήσεων.

**Το ζήτημα με τις ειδήσεις στην ΕΡΤ δεν είναι φυσικά θέμα παρουσιαστή, αλλά περιεχομένου. Συνεπώς της πολιτικής γραμμής.


**Υποδειγματικός ο τρόπος της ομάδας επικοινωνίας της “Αγγελικής” στον Alpha, υποστηρίζοντας τη σειρά στα social media μέχρι και το τέλος της σεζόν.


Και η βραβευμένη ταινία “Digger”;

Και η “Digger” γυρίστηκε με το “Νόμο Κρέτσου”.

**Στην κυβέρνηση είναι ενθουσιασμένοι με τις συμφωνίες και το περιβάλλον που δημιούργησαν οι προηγούμενη για την έλευση των επενδύσεων στην Ελλάδα, στον οπτικοακουστικό τομέα, αλλά κάνουν τεράστια προσπάθεια να μην αναγνωρίσουν ποιος έκανε τη δουλειά.

**Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη πεισματικά, αρνείται να δηλώσει πως ως κυβέρνηση, έφερε τα μεγάλα στούντιο του εξωτερικού στη χώρα και στήριξε την εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή δημιουργώντας θέσεις εργασίας.

Όσο αυτουπονομεύονταν το διάστημα 2017-19, οι δύο πόλοι εξουσίας στο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κρέτσος έφερνε επενδύσεις στη χώρα.

 πηγη "Αιχμές" (typologies.gr)