Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Μπράβο Αδωνι...

 
Ξαφνικά, που λέτε, βλέπω τον Αδωνι Γεωργιάδη στο Twitter να ευχαριστεί τον δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος» Δημήτρη Δανίκα: «Ξαναδιάβασα σήμερα το άρθρο που μου αφιέρωσε ο κ. Δανίκας στο -Πρώτο Θέμα πέραν του ευχαριστώ για την αναγνώριση της δουλειάς μας να πω ότι όλοι μας στο Υπουργείο τρέχουμε για να λύνουμε κάθε μέρα και τα παραμικρά προβλήματα των συμπολιτών μας».

Τρέχω λοιπόν να βρω τι...

έγραψε ο Δημήτρης Δανίκας στο «Πρώτο Θέμα»: «Ο,τι και αν κάποιος καταλογίζει σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη. Οποιος και να είναι αυτός. Από οπουδήποτε και να προέρχεται, ένα είναι το συμπέρασμα το γενικό. Ο Αδωνις είναι η ζωντανή επιτομή του Fast Track. Αυτό είναι γεγονός. Ο Αδωνις επιβλέπει κάθε μικρό η μεγάλο βήμα κάθε διαδικασίας. Ο Αδωνις με την ταχύτητά του εξοντώνει γραφειοκρατία και φλυαρία. Ο Αδωνις είναι ο καλύτερος σύμμαχος των σύντομων και αποτελεσματικών διαδικασιών και φανατικός οπαδός της αποτελεσματικότητας».

Τι σπουδαίο κατάφερε ο υπουργός; Εδωσε άδεια στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ να μπορούν να πηγαίνουν οι κριτικοί κινηματογράφου, τα πρωινά, για να βλέπουν τις νέες ταινίες, μόνοι τους σε μια άδεια αίθουσα, όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες. Μη μου πείτε πως δεν είναι μεγάλο υπουργικό κατόρθωμα...

Από την στήλη "top 10 media" του Δημήτρη Κανελλόπουλου (efsyn.gr)

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.