Είστε σίγουροι που δεν θέλατε αθλητικά στην ΕΡΤ;...


 **Φανταστείτε η ΕΡΤ στην πρεμιέρα του Euro να μετέδιδε αγώνα κατά τον οποίο απουσίαζε η ένδειξη για τις ομάδες που αγωνίζονταν, το αποτέλεσμα και η διάρκεια του.

**Αυτό συνέβη χθες με τον ΑΝΤ1 στην... πρώτη του μετάδοση αγώνα Euro, μεταξύ Ιταλίας-Τουρκίας. Απόψε θα υπάρχει η σύνδεση με το …2021 και οι πληροφορίες στην οθόνη.

**Ο σχολιασμός δε, ήταν σε αργή κίνηση με έμφαση στο πρώτο ενικό πρόσωπο.

Για να μπορούν να γίνουν οι συγκρίσεις, η ΕΡΤ το 2018 μετέδιδε το Mundial της Ρωσίας στην Υβριδική Τηλεόραση, το σημερινό ERTFLIX.

**Στη Forthnet συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών με πολυετή εμπειρία ενώ η AIA Relate ανέλαβε την υποστήριξη σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων και την Τρίτη γίνεται η πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

**Ετοιμάζεται η νέα πλατφόρμα streaming της Nova, αξιοποιώντας την εμπειρία της United Media, η  οποία είναι πολύ σκληρός παίκτης στην συνδρομητική και την ελεύθερη τηλεόραση.

**Για να μην έχει την τύχη του ΕΡΤ Sports η ΕΡΤ2 πρέπει να βρεθεί ένας ικανός άνθρωπος στην ΕΡΤ, ανάμεσα στο στρατό του προγράμματος που βρίσκεται στο Ραδιομέγαρο για να την αναλάβει.

** Πόσο δύσκολο είναι να εντάξει στο πρόγραμμά της και φρέσκα πρόσωπα που θα της δώσουν πνοή. Αν δεν μπορούν, ας ρωτήσουν τον Γιάννη Έξαρχο που είχε φτιάξει με τον Παν-Παν την παλιά ΕΡΤ2 με τον Α. Στάγκο στις ειδήσεις και είχε φέρει νέο αέρα στην ΕΡΤ.

**Το Open κάνει άνοιγμα με την  Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς τη «Madame Ginger» από τη Δευτέρα. Το κορίτσι έχει προοπτικές, έχοντας ήδη δημιουργήσει κοινό στο YouTube , με τις γευστικές της βόλτες.

**Η ΕΡΤ επιμένει σε παλαιές λογικές και αν δεν υπήρχαν η σειρές της μεγάλης σχολής του Mega, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική.

**Υ. Γ. Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ παρουσίασε τη Eurovision και έδωσε και την εκπομπή του για τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων που δεν έβρισκαν στέγη στην ιδιωτική TV. Τη σειρά του όμως διάλεξε να την δώσει στον ΑΝΤ1. Του χρόνου όμως θα τον περιμένει η ΕΡΤ για τον Eurovision, έτσι δεν είναι;

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)