Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Θα ρίξει 40 εκατ. ευρώ στο Mega...

 
Εγκρίθηκε σήμερα η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με την πλευρά Μαρινάκη να προσκομίζει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Και πρέπει να πάρει την έγκριση από... το Συμβούλιο επειδή αφορά το κανάλι. Τα κεφάλαια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από το εξωτερικό, από «ναυτιλιακές δραστηριότητες». Με ΑΜΚ 40 εκατ. ευρώ (και όχι 80 εκατ. ευρώ όπως γράψαμε στην αρχή και γρήγορα διορθώσαμε) καταλαβαίνετε ότι το Μεγάλο Κανάλι θα μπει γερά στον ανταγωνισμό.

Για να δώσει την έγκριση το ΕΣΡ, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ζητάει πόθεν έσχες και ποινικό μητρώο. Ωστόσο. κάποια μέλη του ΕΣΡ ισχυρίζονται ότι δεν απαιτούνται εδώ αυτά μια και κατατέθηκαν πριν από δύο χρόνια. Αποτέλεσμα η συνεδρίαση του Συμβουλίου να διακοπεί και να συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα.

e-tetradio.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.