UFO εξαφανίζεται μέσα στο νερό...


 Νέα διαρροή βίντεο από το Αμερικανικό Πεντάγωνο...


Υλικό που αποτελεί μέρος της της έρευνας που διεξάγει αυτήν την εποχή ειδική ομάδα του Πενταγώνου που συστάθηκε το 2020 προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα διέρρευσε μέσω... ενός βίντεο.  

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν από την υπηρεσία τον Ιούνιο και μάλιστα ενώπιον του Κογκρέσου.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, τις εικόνες τράβηξε το πολεμικό ναυτικό.

Επί πολλά χρόνια οι αμερικανικές κυβερνήσεις σε μεγάλο βαθμό αγνοούσαν αναφορές για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που κατευθύνονταν προς αποκλεισμένους στρατιωτικούς εναέριους χώρους. Ωστόσο τελευταία αρχίζει να αναγνωρίζει τα UFO, τα οποία το αμερικανικό πεντάγωνο αποκαλεί «απροσδιόριστα εναέρια φαινόμενα», ως αληθινά.

Αν και είναι φυσικά πρόωρο να εικάσει κανείς ότι όντως αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα έρχονται από άλλον πλανήτη, ο αμερικανικός στρατός πρόσφατα επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα μιας σειράς από βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν συναντήσεις με απροσδιόριστα ιπτάμενα αντικείμενα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το τι ακριβώς γνωρίζει το Πεντάγωνο γι' αυτά ή ανάλογα περιστατικά.

Τον Ιούνιο μάλιστα το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικών Πληροφοριών και άλλες υπηρεσίες αναμένεται να παραδώσουν μη διαβαθμισμένες εκθέσεις για τα UFO στο Κογκρέσο ενώ το υπουργείο Άμυνας αναμένεται να εξετάσει και το πώς έχει χειριστεί μέχρι τώρα το Πεντάγωνο το ευαίσθητο θέμα.

Το προσεχές διάστημα, μάλιστα, αναμένονται ακόμη περισσότερες έρευνες για το ζήτημα...





cnn.gr