«Λαγός» του διαχωρισμού ο Άδωνις...

 
Λίγα 24ωρα μετά την πρώτη αμφιλεγόμενη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη ότι «για την ώρα» το εμβόλιο δεν θα γίνει εργαλείο διακρίσεων μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, την σκυτάλη των δηλώσεων που δείχνουν να προλειαίνουν το έδαφος για... διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και μη, με «κίνητρα» προκειμένου οι δεύτεροι να εμβολιαστούν, πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Υπάρχει περίπτωση να δούμε τις επόμενες εβδομάδες "προνόμια" για τους εμβολιασμένους έστω με μία δόση; Να ανοίγουν δραστηριότητες μόνο γι' αυτούς;» ήταν η συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου, στην οποία ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «πρέπει οι εμβολιασμένοι να έχουν προνόμια».

Όπως υποστήριξε δεν έχει ληφθεί κάποια κυβερνητική απόφαση και είναι προσωπική του γνώμη ότι πρέπει «να έχουν πολύ μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας, π.χ. να μην φοράνε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, να μπαίνουν στην εστίαση περισσότεροι, κ.ο.κ. ... Πρέπει να έχουν προνόμια ως κίνητρο», είπε ο κ. Γεωργιάδης...

ΑΥΓΗ