Τα αλλάζει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τζανακόπουλος...


Οι παροικούντες την ΣΥΡΙΖΑϊκή Ιερουσαλήμ ήξεραν από την θητεία του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αξιοσημείωτες οργανωτικές ικανότητες. 

Ωστόσο, φαίνεται πως... τώρα που έχει αναλάβει την οργάνωση του κόμματος, ο Τζανακόπουλος δίνει… ρέστα, αν κρίνει κανείς από τα θετικά -και διατασικά- σχόλια που ακούγονται στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου για τον βηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο «Τζανακό», όπως τον λένε οι φίλοι του, κατάφερε να δρομολογήσει πλήρη ανανέωση των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων, διεκπεραιώνοντας μία πλήρη και ασφαλή διαδικασία ηλεκτρονικών αρχαιρεσιών σε όλη τη χώρα, ενώ την περασμένη εβδομάδα παρέδωσε και μαθήματα… «συγκεντρωσιάρχη», κατά την απεργία για την εργατική Πρωτομαγιά και το «ψωμωμένο» μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Αθήνας. 

Όλα δείχνουν, πως σε ό,τι αφορά το οργανωτικό σκέλος, «κάτι κινείται» στον ΣΥΡΙΖΑ. Μένει, βεβαίως, για την αξιωματική αντιπολίτευση και κάτι ακόμη: να βρει πειστικό αφήγημα…

matrix24.gr