Έχει το προβάδισμα ο Άρης

0

 
Μάθε τα πάντα για την εγγραφή εταιρίες στοιχήματος

Ήδη γνωρίζουμε τη μια εκ των δυο φιναλίστ στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα μάθουμε ποια εκ των Τσέλσι ή Ρεάλ θα συμπληρώσει το ζευγάρι. Εκτός όμως από την Ευρώπη, πλησιάζουμε στο τέλος των Ελληνικών πλέι-οφ και σήμερα γίνεται η 7η αγωνιστική.

Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, με τους γηπεδούχους να έχουν το κίνητρο στην αναμέτρηση.

Άρης: Δεν είναι και η πιο ιδανική κατάσταση αυτή του Άρη στα πλέι-οφ, καθώς παρότι καταφέρει να διατηρεί ένα προβάδισμα για τη 2η θέση, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τον απειλούν άμεσα. Οι «κίτρινοι» πέταξαν δυο βαθμούς την περασμένη αγωνιστική στην Τρίπολη και θέλουν το απόλυτο μέχρι τέλους για να τερματίσουν πίσω από τον σημερινό τους αντίπαλο, Ολυμπιακό. Ο Μάντζιος δε θα βιαστεί να ψάξει το γκολ κόντρα στους πρωταθλητές, καθώς γνωρίζει πως αν ανοιχτεί η ομάδα του θα έχει πρόβλημα. Εκτός παραμένουν οι Μπεναλουάν, Ιωάννου, Μήτρογλου και Κάτσε.

Ολυμπιακός: Ολοένα και πιο κοντά στον στόχο του νταμπλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου, που θα παίξει 22/5 με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά εδώ και μερικές εβδομάδες και ουσιαστικά κάνουν… συντήρηση μέχρι τον τελικό. Στη Θεσσαλονίκη οι Πειραιώτες ταξίδεψαν με αρκετές απουσίες, με τις πιο σημαντικές να είναι αυτές των Παπασταθόπουλου, Λαλά και Μασούρα, τη στιγμή που ο Μαρτίνς σκέφτεται να «ανακατέψει» την τράπουλα ακόμα περισσότερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος σαν ομάδα και έχει το βάρος του ότι οφείλει να κερδίζει όλα τα ματς, ο Άρης με πλήρη αποστολή και μεγάλο κίνητρο μπορεί να βγει νικητής από την αναμέτρηση. Στο 2.16 ο άσος στον Stoiximan.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)