(Δεν) ιδρώνει τ' αυτί τους!...

0

 
Κόλαφος για Μητσοτάκη οι αντιδράσεις στο βίντεο-διαφήμιση του εργασιακού νομοσχεδίου...

Η παρουσίαση πριν μερικές μέρες από τον Κωστή Χατζηδάκη του εργασιακού νομοσχεδίου, το οποίο αλλάζει άρδην προς το χειρότερο τις εργασιακές σχέσεις, το συνδικαλισμό και περιορίζει το.. δικαίωμα στην απεργία, συνοδεύτηκε από ένα... κυβερνητικό βίντεο που αναδεικνύει πόσο «το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δίνει δύναμη στον εργαζόμενο».
Το κυβερνητικό βίντεο ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ελπίζοντας προφανώς στη… θεαματική υποδοχή του, με βάση και το πόσο τα κυρίαρχα ΜΜΕ πασχίζουν να πείσουν πόσο ευεργετικό είναι για τους εργαζόμενους το νομοσχέδιο Χατζηδάκη.
Δυστυχώς, όμως, οι αντιδράσεις και τα σχόλια κάτω από το βίντεο διέψευσαν πανηγυρικά τις πρωθυπουργικές προσδοκίες και ανέδειξαν πόσο μακριά από την κοινωνική πραγματικότητα βρίσκεται το πρωθυπουργικό επιτελείο.
Από τις 12 Μαΐου, οπότε και δημοσιεύτηκε το βίντεο, μέχρι και σήμερα στις 5 το απόγευμα το βίντεο έχει συγκεντρώσει συνολικά 9.600 αντιδράσεις, με τις αρνητικές να φτάνουν συνολικά το 77,8%.
- από κείμενο που υπογράφει ο Μιχάλης Σιάχος στο asfalistiko (ολόκληρο ΕΔΩ)

 zoornalistas.com 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)