Λουτσέσκου: Το χρυσό συμβόλαιο με ΠΑΟΚ, η τεράστια ρήτρα και οι συνεργάτες

 
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει… δριμύτερος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για να καταστεί αυτό εφικτό, ωστόσο, η διοίκηση της ΠΑΕ χρειάστηκε να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι επτά συνεργάτες που θα τον πλαισιώνουν θα εισπράττουν ετησίως 1,7 εκατ. ευρώ (!), με τη μερίδα του λέοντος φυσικά να αντιστοιχεί στον ίδιο τον προπονητή του αήττητου νταμπλ το 2019. Μάλιστα, στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου προβλέπεται τεράστια ρήτρα, ύψους 7 εκατ. ευρώ. Δηλαδή αυτό το ποσό θα πρέπει να καταβάλει στον ΠΑΟΚ μια ομάδα, αν θέλει να τον πάρει από κοντά του.

Τον 52χρονο προπονητή θα ακολουθήσουν στη Θεσσαλονίκη ο Ιταλός Κριστιάνο Μπάτσι, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, ενώ οι συμπατριώτες του, Ματέο Σπαταφόρα και Πάολο Καστορίνα, θα είναι οι υπεύθυνοι για τη φυσική κατάσταση και την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών αντίστοιχα. Στο τιμ υπάρχουν ακόμα ο Παντελής Κωνσταντινίδης, με τον ρόλο του συνεργάτη του Ρουμάνου προπονητή και του υπεύθυνου για τη μελέτη των αντιπάλων, ο Γιώργος Τσονάκας ως υπεύθυνος αποκατάστασης και αποθεραπείας, ο Κυριάκος Τσιτιρίδης για την ανάλυση μέσω βίντεο και ο Πορτογάλος Χοσέ Μορέιρα, ως προπονητής τερματοφυλάκων.