Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Μας κάνουν πλάκα οι ξένοι δημοσιογράφοι...

 
BINTEO...

Ο Αρης Ραβανός γράφει με αφορμή τη ντροπιαστική συνέντευξη του Πλακιωτάκη.
 Το... tweet:

Καλό θα είναι τα στελέχη όλων των κομμάτων - το γράφω με αφορμή τις συνεντεύξεις των υπουργών Χ. Θεοχάρη και Γ. Πλακιωτάκη- να αποφεύγουν τα ξένα ΜΜΕ. Οι παγίδες είναι πολλές, όχι όπως εδώ που δεν μπορείς εύκολα να κάνεις την δουλειά σου. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία πολιτικών.
Ελάχιστοι πολιτικοί τολμούν να δώσουν δια ζώσης ΚΑΝΟΝΙΚΗ συνέντευξη. Φταίμε εμείς οι δημοσιογράφοι. Τους μάθαμε έτσι και δώσαμε τόσα χρόνια δικαιώματα σε μια λογική δημοσίων σχέσεων, για να μην χάσουμε το ρεπορτάζ,τις πηγές. Και όταν βλέπουμε κανονική δημοσιογραφία μένουνε άφωνοι!
Πάντως πρέπει να μας έχουν καταλάβει οι ξένοι τι δημοσιογραφία κάνουμε στην Ελλάδα και έρχονται να μας κάνουν πλάκα. Λυπηρό αλλά είναι αλήθεια.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.