Αμετανόητος για το αισχρό σχόλιο...

0

 
Tώρα φταίνε στον Λοβέρδο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα social media...

Στην ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στο ΣΥΡΙΖΑ έριξε την ευθύνη για όσα ο ίδιος είπε στη Βουλή Γιάννης Λοβέρδος, για την τουλάχιστον προβληματική δήλωσή του ότι «ακόμα και αν ο πατέρας κακοποιεί τη μητέρα, το παιδί έχει δικαίωμα και στους δύο γονείς».

Παρά το σάλο που ξέσπασε από τη... δήλωσή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δε θα έλεγε κανείς ότι ανασκεύασε την ακραία τοποθέτησή του «δεν έκανα λάθος επί της ουσίας. Δεν θα έπρεπε να πω ενδεχομένως για κακοποίηση».

Ο Γιάννης Λοβέρδος έκανε λόγο για «ανθρωποφαγία» και απομόνωση της φράσης από Συριζοτρολ, καθώς πιστεύει ότι δεν έκανε λάθος επί της ουσίας. Τόνισε, ωστόσο, ότι ίσως δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «κακοποίηση».

«Προφανώς αν κακοποιεί κάποιος τη γυναίκα του κανένα δικαστήριο στον κόσμο δε θα έλεγε ότι θα πρέπει να δοθεί μέρος της επιμέλειας του παιδιού σε αυτόν τον πατέρα. Αυτό το είπα κατ’ υπερβολή, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική δεν μπορούμε να την κρίνουμε αν δεν γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, είπε ο βουλευτής»

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «μπορεί κατ’ υπερβολή να αναφέρθηκα σε αυτό για να δείξω ότι δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα, αυτό που είπα, μπορεί να ήταν λάθος διατύπωση».

«Η αντίδραση ήρθε 24 ώρες μετά αφού απομόνωσαν τα ΣΥΡΙΖοτρολ αυτά που είχα πει. Η ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τέτοια που επιτρέπει να απομονωθεί μια φράση. Δεν έκανα λάθος επί της ουσίας. 

Δεν θα έπρεπε να πω ενδεχομένως για κακοποίηση για να μην υπάρξει παρεξήγηση, αλλά ήθελα να δείξω την υπερβολή, τίποτα παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός για τη μενταλιτέ του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας...

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)