Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Στα ύψη οι αμοιβές των αστέρων...


 Ανεβαίνουν επικίνδυνα τα κασέ των σταρ της ψυχαγωγίας. Όταν σε μια ημέρα οι αποδοχές τριπλασιάζονται, κάποιος από την άλλα πλευρά “θα πληρώσει το μάρμαρο”.

**Πολλαπλώς ευτυχισμένοι οι... αστέρες της τηλεόρασης,  αν και αυτοί θα έπρεπε να γνωρίζουν που οδηγεί η υπερεκμετάλλευση του χωριαφιού. Τα λαχανικά που φτάνουν στην κουζίνα, έχουν σχήμα, αλλά στερούνται της γεύσης.

**Άλλοι πάλι εκτόξευσαν στα 200.000 ευρώ το κόστος επεισοδίου της μυθοπλασίας.

**Τα λάθη στην τηλεόραση διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και να δούμε αμ θα υπάρχει τέλος, από τη στιγμή που τα λάθη εκλαμβάνονται ως πραγματικότητα. Η τηλεόραση έχει αρχίσει να ξεφεύγει και πάλι.

**Νέες αφίξεις αναμένονται στο Mega από τον Ιούνιο, με στελέχη που κυρίως έχουν τη “σφραγίδα” του Alpha.

**H ΕΡΤ αποφασίζει εντός των ημερών για τις νέες εκπομπές και εκείνες που θα παραμείνουν στο πρόγραμμα, σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

**Το βεβαίο είναι πως το μεγάλο ζήτημα παραμένει η ενημέρωση, με δεδομένο ό,τι στόχος είναι η ΕΡΤ1 να είναι ανταγωνιστική. Οπότε χρειάζεται και ποσοστά και ψυχαγωγία...

typologies.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.