Δεν είναι μόνο η Ολγα...

0

 
Άνω-κάτω η κυβέρνηση με τα αλληλοαδειάσματα υπουργών!...

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν είναι η μόνη βουλευτής που διαφωνεί με το νομοσχέδιο τη συνεπιμέλεια!

Πρόβλημα συντονισμού και ενιαίας γραμμής σε ουκ ολίγα θέματα αρχίζει να παρουσιάζει η κυβέρνηση.

Μόνο... την Δευτέρα:

-Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη άδειασε τον Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα των προνομίων των εμβολιασμένων!

-Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας άδειασε επίσης τον υπουργό Ανάπτυξης για το θέμα του εμβολιασμού των γιατρών!

-Ο Νικήτας Κακλαμάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλη για τις δηλώσεις του εναντίον των …διδακτορικών! Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εμπειρότατο πολιτικό στέλεχος δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει πως οι δηλώσεις Πατέλη έχουν επίπτωση στην εικόνα του πρωθυπουργού, ενώ άφησε νέες αιχμές για το μεγάλο αριθμό και τη χρησιμότητα προσώπων που μετέβησαν από άλλους πολιτικούς χώρους (βλέπε εκσυγχρονιστές από ΠΑΣΟΚ) στη Νέα Δημοκρατία.

-Η Όλγα Κεφαλογιάννη, με άρθρο της στην «Εστία», επιτέθηκε με σφοδρότητα στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών, η συζήτηση του οποίου ξεκινά στη Βουλή.

Μέσα σε μια ημέρα δεν τα λες και λίγα τα περιστατικά! Το ακριβώς αντίθετο-και μάλιστα σε μια περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κυρίαρχος, η δε κυβέρνηση δεν νοιώθει ακόμα την ανάσα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Είναι σαφές ότι το λεγόμενο «επιτελικό κράτος» αντιμετωπίζει τα πρώτα ρήγματα, ενώ και ο συντονισμός εμφανίζει –για μια ακόμα φορά- προβλήματα. Και όσο και αν τα περιστατικά κρύβονται επιμελώς από τα μέσα ενημέρωσης, δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχουν.

 Η Όλγα Κεφαλογιάννη, πάντως, δεν είναι η μόνη βουλευτής που διαφωνεί με το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια, που αρχίζει να συζητείται στη Βουλή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, τουλάχιστον μια συνάδελφός της έχει τις ίδιες ενστάσεις με την πρώην υπουργό, κάτι που θα φανεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου…

Βασίλης Σκουρής 

ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)