Το σηκώνει η καλύτερη ομάδα στο «Ντραγκάο»


Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει και επίσημα την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 έφτασε. Δυο «Αγγλίδες», η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι, δίνουν ραντεβού στο Οπόρτο για τον 66ο τελικό των κορυφαίων Κυπέλλων Ευρώπης και η αγωνία είναι στο… κόκκινο!

Οι δυο ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο που θέλουν όσο τίποτα, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη περιμένει το ματς αυτό για να συνεχίσει με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Σίτι: Με το πρωτάθλημα στο… τσεπάκι της για ακόμα μια χρονιά, η Σίτι έριξε όλο το βάρος στην Ευρώπη και μετά από χρόνια προσπαθειών, ήρθε η ώρα να διεκδικήσει το πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά. Ο Γκουαρντιόλα έχει «καταστρώσει» τα σχέδιά του για την αναμέτρηση και ήταν τυχερός, καθώς έπαιξε με την Τσέλσι πρόσφατα και είδε πράγματα. Ο Ισπανός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλο το ρόστερ του διαθέσιμο, κάτι αρκετά σπάνιο για το χρονικό αυτό σημείο της σεζόν.

Τσέλσι: Ίσως λίγοι να περίμεναν την Τσέλσι να βρίσκεται σε αυτή τη θέση πριν μερικούς μήνες, όμως οι Λονδρέζοι όχι μόνο τους διέψευσαν, αλλά πιθανώς να κέρδισαν μερικούς ακόμα φιλάθλους με την σταθερότητα και τη μπάλα που έπαιξαν με τον Τούχελ. Πλέον, όλα είναι ανοιχτά σε έναν τελικό, ασχέτως του αντιπάλου που αντιμετωπίζουν. Στην προκειμένη περίπτωση, βρίσκουν μια ομάδα που ξέρουν πολύ καλά, την οποία έχουν κερδίσει 2 φορές μέσα στη σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάνε σαν φαβορί στην Πορτογαλία. Ο Γερμανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι τέλους τον Μεντί στο τέρμα, ενώ όλα δείχνουν πως οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι 100% έτοιμοι για τη σέντρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο και αν μιλάμε για έναν τελικό, πάντα θα υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι 90 λεπτά γεμάτα ένταση, με τους παίκτες να δίνουν μέχρι την τελευταία τους… ανάσα για το τρόπαιο. Και εμείς θεωρούμε πως αυτοί της Σίτι είναι ανώτεροι. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.95 της Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)