Κάζο...

0

 
Το “κάζο” του Χάρη Θεοχάρη απέναντι στο δημοσιογράφο του BBC εκθέτει τη χώρα, η οποία αναμένει την προσέλευση των επισκεπτών για να αντέξει.

**Όπως και τις δηλώσεις του Αλέξη Πατέλη, οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως τα κυβερνητικά στελέχη και οι υπουργοί δεν... βρίσκονται σε εγρήγορση όταν συνομιλούν με δημοσιογράφους, καθώς ξέρουν πως δεν θα τους γίνουν δύσκολες ερωτήσεις,

**Χωρίς σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση και δίχως οι δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους στο βάθμό που αναλογεί σε μια πανδημία, υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα έκθεσης σε ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας.

**Στις εσωτερικές εξελίξεις τώρα. Η Λεωφόρος  Συγγρού μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στο πρόγραμμα, καθώς στο Mega βάζει ψηλά τον πήχη των παραγωγών.

**Ο άλλος πόλος είναι η ΕΡΤ, η οποία έχει εξαιρετική παρουσία στις σειρές, αλλά τα άλλα της προβλήματα στην ενημέρωση και το πρόγραμμα παραμένουν.

**Προς το παρόν, στο Mega, δεν διαφαίνονται αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα. Αλλά, είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, μετά και την κατάκτηση του 46ου Πρωταθλήματος  από τον  Ολυμπιακό.

**Ο Στέλιος Μπερμπεράκης ξεκίνησε συνεργασία με την ΕΡΤ, στέλνοντας ρεπορτάζ από την Τουρκία.

**Αλλάζει άρδην  το τοπίο των αθλητικών δικαιωμάτων και “όποιος δεν (το) καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει”, όπως λέει και το τραγούδι του Σαββόπουλου.

**Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,ίσως θα πρέπει να δουν ξανά την “υπόθεση  ΕΔΟΕΑΠ” για να μην εκτεθούν...

typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)