«Αίμα και άμμος» στο Λονδίνο

0


Μάθε τα πάντα για το παμεστοιχημα

Συνήθως οι μάχες που δίνουν οι μεγάλες ομάδες για την κορυφή στα πρωταθλήματα είναι αυτές που τραβούν όλο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου σε κάθε χώρα, υπάρχουν όμως και τα ματς που είναι τα πραγματικά ντέρμπι, τα ματς που είτε σε σώζουν, είτε σε καταστρέφουν.

Ένα από αυτό θα γίνει στο Λονδίνο σήμερα, ανάμεσα στη Φούλαμ και τη Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως αν δε νικήσουν, αποχαιρετούν την Πρέμιερ Λιγκ. Και με νίκη, βέβαια, το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο, όμως θα έχουν μια ελπίδα παραπάνω. Η Μπέρνλι με Χ2 σώζεται, με ήττα «μπλέκει».

Φούλαμ: Πάλεψε όσο γινόταν απέναντι στο «θηρίο» που λέγεται Τσέλσι, όμως οι ελπίδες της για κάτι καλό ήταν ούτως ή άλλως περιορισμένες. Η Φούλαμ γνωρίζει πως το έργο της παραμονής της μπορεί να μην «παιχτεί» ποτέ, όμως δεν έχει να κάνει κάτι άλλο από το να κυνηγήσει το 4/4 μέχρι τέλους. Πρώτος στόχος είναι φυσικά η νίκη επί της άμεσης αντιπάλου της, Μπέρνλι. Σε περίπτωση νίκης μειώνει στους 6 και με 3 ματς να μένουν θα ψάξει την υπέρβαση. Ο Πάρκερ θα στηριχθεί και πάλι στους γνωστούς του 11, ελπίζοντας πως θα δείξουν ζήλο για να έρθει το τρίποντο.

Μπέρνλι: Μετά το εντυπωσιακό 0-4 μέσα στο «Μολινό» της Γουλβς, η Μπέρνλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ακόμα και έτσι, οι «κλάρετς» έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους αναφορικά με τη σωτηρία, καθώς θέλουν απλά 4 πόντους μαξ (μπορεί και λιγότερους) στα ματς που μένουν για να παίζουν και του χρόνου στα μεγάλα «σαλόνια». Ο Ντάις έχει αρκετές σημειώσεις από τα ματς με τη Φούλαμ φέτος και σε περίπτωση που η ομάδα του φύγει αλώβητη από το Λονδίνο, ουσιαστικά θα έχει τελειώσει την ιστορία. Όπως πάντα, η Μπέρνλι θα στηριχθεί στο δυναμισμό και την αποφασιστικότητα των παικτών της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ένας πραγματικός «τελικός» για τις δυο ομάδες. Η μόνη διαφορά είναι πως η Μπέρνλι θα παίξει για δυο αποτελέσματα και η Φούλαμ μόνο για τη νίκη. Η αναγκαιότητα και των δυο, η σκοπιμότητα και τα πιθανό σκληρό παιχνίδι, μας οδηγούν στο under 2.5, το οποίο δίνει στο 1.83 ο Stoiximan.


Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και pamestoixima με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)