«Αγριεμένη» στο ξεκίνημα η Μάλμε

0


 Μάθε τα πάντα για τις 
στοιχηματικές εταιρίες

Μια ημέρα με πολύ λίγα παιχνίδια είναι η σημερινή στο κουπόνι μας, εκεί όπου θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερα παιχνίδια από τις χώρες της Σκανδιναβίας όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι.

Σήμερα έχουμε… κυκλώσει το μοναδικό ματς που θα γίνει για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, εκεί όπου η πρωταθλήτρια Μάλμε υποδέχεται τη φιλόδοξη Έλφσμποργκ.

Μάλμε: Ολοένα και ανεβαίνει αγωνιστικά η Μάλμε στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη βρεθεί στη 2η θέση του πίνακα μετά από 7 αγωνιστικές. Η ομάδα που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο σχετικά άνετα, θέλει να δείξει εξ’ αρχής ποιος είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα, είναι στο -2 από τη Τζουγκάρντεν, ενώ έχει και την καλύτερη επίθεση μέχρι ώρας. Κόντρα στην Έλφσμποργκ, μια από τις βασικές αντιπάλους της στα ψηλά, θα ξεκινήσει επιθετικά με στόχο ένα γρήγορο γκολ.

Έλφσμποργκ: Με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί ξεκίνησε τη σεζόν η Έλφσμποργκ, μια ομάδα με ιστορία στη χώρα και το πρωτάθλημα. Ήδη έχει δείξει αρκετά πράγματα, ειδικά επιθετικά, όμως οι παίκτες της οφείλουν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στα ψηλά. Προέρχεται από μια «σφαλιάρα» εντός έδρας κόντρα στη Χάλμσταντ (ήττα με ανατροπή από 2-0) και για να αντιμετωπίσει τη Μάλμε, χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση. Στόχος της είναι τουλάχιστον η ισοπαλία, πάντως, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στη χώρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι πρωταθλητές δε θέλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους ώστε να τους αμφισβητήσουν και ειδικά εντός έδρας οφείλουν να είναι κυρίαρχοι. Θα πάμε στον άσο του 1.66 από τη Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)