«Φαβορί για τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Κορνέεφ»


 Φαβορί για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι ο Ιγκόρ Κορνέεφ σύμφωνα με δημοσίευμα ρωσικού ΜΜΕ. Συγκεκριμένα το sport24.ru σε σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο 53χρονος Ρώσος είναι η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη για την θέση αυτή στην ομάδα της Θεσσαλονίκη.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό από το δημοσίευμα δεν αποκλείεται να γίνει με τον Κορνέεφ να αναλαμβάνει να φτιάξει την νέα ομάδα, όπως αναφέρει, με την ανακοίνωση να γίνεται μετά το τελικό του Κυπέλλου.

Το σημαντικό πλεονέκτημα του Κορνέεφ είναι η ρωσική γλώσσα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί, και λόγω γνωριμίας, να μιλά απευθείας με τον Σαββίδη.

Ο Κορνέεφ, εκτός από ρωσικά, μιλά, άπταιστα αγγλικά, ισπανικά, ολλανδικά, έχει γνωριμίες με μέλη της οικογένειας Σαββίδη και γνωρίζει εξαιρετικά τις αγορές της Ισπανίας και της Ολλανδίας. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Χέρενφεν, Φέγενορντ και Μπρέντα. Έχει εργαστεί ως προπονητής της ομάδας νέων της Φέγενορντ από το 2006 και το 2010 ενώ ήταν και βοηθός προπονητή και της εθνικής Ρωσίας για ένα διάστημα. Το 2014 ο Κορνέεφ ανέλαβε το πόστο του ειδικού συμβούλου της Σλάβια Πράγας και από τον Αύγουστο 2016 εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην Λοκομοτίβ μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο.