Mαρτυριες για την δολοφονια Καραϊβάζ...

0


 Για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησαν οι γείτονες του δημοσιογράφου που έπεσε νεκρός από 12 σφαίρες το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στον Άλιμο.

Όπως αναφέρει ένας από τους γείτονες, είδε... τον δημοσιογράφο νεκρό στο πεζοδρόμιο δίπλα στο αυτοκίνητό του το οποίο μόλις είχε παρκάρει, ωστόσο ανέφερε πως δεν άκουσε πυροβολισμούς, εκτιμώντας πως οι δράστες χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

«Οι υπάλληλοι του δήμου που δούλευαν είδαν τα πάντα. Είδα τον Γιώργο κάτω. Είχε αφήσει το αυτοκίνητό του εδώ πέρα, όπως και χθες. Μένει εδώ δίπλα αλλά επειδή πήρε του γιου του αυτοκίνητο, ήρθε εδώ και το πάρκαρε. Δεν άκουσα πυροβολισμό, προφανώς ήταν με σιγαστήρα. Τους υπαλλήλους του δήμου που καθάριζαν το παρκάκι ήρθε και τους πήρε η αστυνομία» είπε.

Ο άνθρωπος που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον δημοσιογράφο είπε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού καθώς είχε πάρει πρόσφατα αυτοκίνητο ο γιος του. «Το έβαζε λίγες μέρες έξω γιατί αγόραζε ο γιος του και το άφηνε εκείνος απ΄έξω. Δεν είχα παρατηρήσει τίποτα περίεργο στη γειτονιά», ανέφερε.

Πηγη newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)