H απουσία του Ιβάν...

0


 ...και ο Παναγιωτόπουλος µε τον Φιλιππάκη που αλωνίζουν...

Παντελώς απούσα από τα τεκταινόμενα στο Open εξακολουθεί να είναι η οικογένεια Σαββίδη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και τα πρόσωπα-κλειδιά που λειτουργούν ως εντεταλμένοι της ιδιοκτησίας σε όλα τα επίπεδα, όπως ο... Αρτούρ Νταβιντιάν, κάθε άλλο παρά σε δυναμικές παρεμβάσεις προβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Ο μοναδικός που εμφανίζεται στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού είναι ο Γρηγόρης Σαββίδης, ανιψιός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. 

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ακόμη περισσότερες υποψίες περί περαιτέρω ενίσχυσης του ρόλου του Γιάννη Φιλιππάκη ενόψει της επόμενης σεζόν (ο εκδότης των εφημερίδων «Δημοκρατία», «Espresso» και «Εστία» απλώνει τη δραστηριότητά του σε όλο και περισσότερα μέτωπα, όπως έχει γράψει η στήλη), αλλά και της πιθανότητας εμπλοκής της πλευράς Μελισσανίδη στο μετοχικό σχήμα του καναλιού, σε μια επέκταση της συμμαχίας των αφεντικών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και εκτός του ποδοσφαίρου, όπως συνέβη εσχάτως με τις εκλογές-παρωδία στην ΕΠΟ.

Την ίδια στιγμή, η ρευστότητα που επικρατεί στον Τομέα Ειδήσεων και Ενημέρωσης, με τους διαρκείς μετασχηματισμούς διά χειρός Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αλλά και τις ανακατατάξεις που φέρεται να προωθεί για τον Σεπτέμβριο, εντείνει την εσωστρέφεια στην Παιανία.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός ότι εδώ και μερικές εβδομάδες οι κόντρες και οι ίντριγκες μεταξύ των αρχισυντακτών του ειδησεογραφικού λαμβάνουν κάποιες φορές ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τους γνωρίζοντες να λένε πως ο διευθυντής έχει επιλέξει ξεκάθαρα να πορεύεται μόνος του μέχρι νεωτέρας, αφού έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του ακόμη και με τον διαχρονικό του φίλο και συνεργάτη Αντώνη Λιάρο...

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)