Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Έλεγξε τον Πάρτυ FM το ΕΣΡ;...


 Eρωτήματα και για το ΕΣΡ για τον τρόπο απόκτησης και λειτουργίας του Πάρτυ FM δημιουργούνται μετά τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη.

Για το σταθμό είχε παρέμβει η ΕΤΕΡ με μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναφέροντας πως “απολυμένος εργαζόμενος από τον ραδιοσταθμό του, δέχτηκε... απειλητικό τηλεφώνημα, από γνωστό άνθρωπο της νύχτας, για να πάρει πίσω την καταγγελία του από την Επιθεώρηση Εργασίας”.

Τα ερωτήματα προς τα μέλη του ΕΣΡ είναι:

1.Η καταγγελία αυτή ενεργοποίησε την Αρχή για το καθεστώς εργασίας στο σταθμό;

2.Ο σταθμός ΠΑΡΕΑ FM άλλαξε χέρια και πέρασε στη MGF Productions Limited , αλλάζοντας όνομα σε Πάρτυ FM,το 2018. Έγινε ο απαιτούμενος εκ του νόμου έλεγχος νομιμότητας της μεταβίβασης από το ΕΣΡ; Προσκομίστηκε το ποινικό μητρώο του νέου ιδιοκτήτη, κατά το χρόνο απόκτησης του σταθμού; Το γεγονός ό,τι κσυμμετείχε στη διοίκηση, επέτρεψε στον ΕΔΟΕΑΠ να εκδώσει την περίφημη βεβαίωση πως είναι ασφαλισμένος του.

3.Το ΕΣΡ έκανε έλεγχο επί του μεταδιδόμενου προγράμματος από τον Πάρτυ FM όπως ο νόμος ορίζει;

Αν έχουν γίνει όλα όσα προβλέπει ο νόμος θα διαφωτήσει και την κοινή γνώμη με κάποια ανακοίνωση για το πως ο Πάρτυ FM ελέγχεται από τη συγκεκριμένη εταιρεία;...

typologies.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.