Αδιάβαστος ο Μπάμπης...

0


 Τελείως αδιάβαστος εμφανίστηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου οποίος κλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 να σχολιάσει την οργή εργαζομένων και επιβατών από το γεγονός ότι τα νοικιασμένα λεωφορεία που μπήκαν σε... δρομολόγια δεν έχουν παράθυρα και τρέχουν να ανοίξουν... φινιστρίνια.

Με περισπούδαστο ύψος είπε ότι το θέμα με τα λεωφορεία χωρίς παράθυρα είναι παλιό ότι υπάρχουν πάρα πολλά παλιά λεωφορεία που δεν ανοίγει τίποτα. 

Μάλιστα, είπε, ότι ο ίδιος μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα παλιό λεωφορείο που δεν είχε παράθυρα και κατέβηκε... Και συνέχισε λέγοντας το αμίμητο, ότι τα νοικιασμένα λεωφορεία είναι προσωρινά και η κυβέρνηση θα πάρει άλλα. Δεν έχει ιδέα ότι η κυβέρνηση έδωσε 51 εκατομμύρια ευρώ για να νοικιάσει τα λεωφορεία για 3+1 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση μέσω της ΟΣΥ, νοίκιασε με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) 293 λεωφορεία. Το συνολικό κόστος των συμβάσεων με τους αναδόχους ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ για 3+1 χρόνια και αφορά την προμήθεια 243 12μετρων και 50 18μετρων αρθρωτών, όλα μεταχειρισμένα δεκαετίας.

Να σημειωθεί ότι η ΟΣΥ έχει παραδεχθεί ότι με 61,5 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να έχει ασφαλή και ιδιόκτητα καινούργια λεωφορεία, αλλά εμπαίζει σαφώς και τη νοημοσύνη των πολιτών αναφέροντας ότι ανά έτος χρήσης τα καινούργια λεωφορεία θα έχαναν την αξία τους, όταν αυτά που θα κυκλοφορούν τώρα έχουν ήδη φθορά δεκαετίας!...

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)