Γκρόιτερ μεν, αλλά…

0


Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα σημερα

Οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ευρώπης όσο πάνε και λιγοστεύουν, έτσι κάθε ματς που μένει μέχρι το φινάλε έχει πολύ ξεχωριστή σημασία, ειδικά για τις ομάδες που κυνηγούν ακόμα κάτι.

Σήμερα μπορεί η Ευρώπη να έχει το νου της στο μεγάλο ματς του Παρισιού ανάμεσα στην Παρί Σαν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Σίτι, όμως σε μια κωμόπολη στη Βαυαρία ονόματι Φιρτ, η τοπική Γκρόιτερ ψάχνει μια νίκη που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη μάχη που κάνει για άνοδο.

Γκρόιτερ Φιρτ: Κάθε ματς που απομένει, είναι και ένας τελικός ανόδου για τη Γκρόιτερ. Η ομάδα ψάχνει μετά από χρόνια την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου, είναι σε σχετικά καλή κατάσταση (θα ήταν σε καλύτερη αν ερχόταν ένα καλό αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική) και δεδομένα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για το σκοπό αυτό, έχοντας βασικές ανταγωνίστριες Αμβούργο και Χόλσταϊν. Κόντρα στη Σαντχάουζεν όλοι στο «τριφύλλι» οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι για να μην έρθει νέα απώλεια, μιας και η αντίπαλος είναι φορμαρισμένη και ψάχνει πόντους για τη σωτηρία της.

Σαντχάουζεν: Εντυπωσιακή δείχνει το τελευταίο διάστημα η Σαντχάουζεν, καθώς έχει εκμεταλλευτεί τα ματς λιγότερα που έχει μετά από ένα διάστημα… δράσης του κορονοϊού στις τάξεις της, έχει πάρει σημαντικές νίκες (μετράει 3 σερί) και έχει βγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, το 3/3 έχει γίνει σε αγώνες που έδωσε στην έδρα της, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πάει με άγχος στο Φιρτ, ίσα ίσα όλοι στην ομάδα θεωρούν πως αν παίξουν όπως το τελευταίο διάστημα, θα έρθουν και τα αποτελέσματα εκτός. Όπως και να ‘χει, πάντως, η αποστολή στην έδρα της Γκρόιτερ είναι πολύ δύσκολη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όταν μιλάμε για αγώνα ανόδου σε μεγαλύτερη κατηγορία, όλα τα δεδομένα είναι συνήθως υπέρ της ομάδας που ψάχνει την άνοδο. Η Σαντχάουζεν όμως δίνει και αυτή τη δική της μάχη στην ουρά και η εικόνα της τελευταία βγάζει υγεία. Θα πάμε με το συνδυαστικό γκολ-γκολ και over 2.5, στο 2.02 του Stoiximan.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)