«Μιλάει» η έδρα στα Κανάρια

0

 
Μάθε τα πάντα για τις casino bet365 προσφορές

Μεταβατική είναι η σημερινή ημέρα, καθώς μετά το φινάλε των αγώνων στα προκριματικά του Μουντιάλ, οι παίκτες επιστρέφουν σιγά-σιγά στους συλλόγους τους και από Παρασκευή επιστρέφουμε και εμείς σε φουλ αγωνιστική δράση.

Ματς της Σεγούντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία έχει σήμερα το πρόγραμμα και εμείς θα αναλύσουμε όσο γίνεται το παιχνίδι ανάμεσα στη Λας Πάλμας και τη Λούγκο, στην πρωτεύουσα των Καναρίων Νήσων.

Λας Πάλμας: Παρότι στο τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας δεν έπαιξε όοπως θα έπρεπε και μπορούσε, η Λας Πάλμας συνεχίζει να στηρίζεται στο γήπεδό της αναφορικά με την επίτευξη του στόχου της για φέτος, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πριν μερικές ημέρες έφυγε με Χ από το γειτονικό νησί της Τενερίφης και σήμερα ελπίζει πως θα μπορέσει να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι στην σχετικά ισόβαθμη Λούγκο, έτσι ώστε να την αφήσει αρκετά πιο πίσω βαθμολογικά. Ο Πέπε Μελ έχει απουσίες, πάντως, όμως η ποιότητα του ρόστερ του είναι εμφανής (Χεσέ, Αραούχο, Μοχίκα).

Λούγκο: Όσο δεν κερδίζει η Λούγκο, ολοένα και μπαίνει σε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα από τη Γαλικία τελευταία φορά που πανηγύρισε τρίποντο ήταν στις 23/1 κόντρα στην Τενερίφη και πριν από μερικές ημέρες υπέστη ήττα με 1-0 στην έδρα της από τη Σαμπαντέλ, εμφανίζοντας πολλές επιθετικές αδυναμίες. Στόχος είναι φυσικά η παραμονή και όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρέπει να ψάξει βαθμούς σε δύσκολες έδρες για να «ανασάνει». Στα Κανάρια πρώτα θα κοιτάξει να διασφαλίσει το μηδέν πίσω και στη συνέχεια θα βγει «δειλά-δειλά» μπροστά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανέκαθεν η δυναμικότητα της Λας Πάλμας ανέβαινε σε κάθε πρωτάθλημα που έπαιζε όταν αγωνιζόταν στα Κανάρια Νησιά. Η Λούγκο πηγαίνει στην πρωτεύουσα των νησιών με στόχο να αμυνθεί, όμως θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν ακόμα ένα τρίποντο στην έδρα τους, με τον άσο να φτάνει στο 2.12 του Stoiximan.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)