Ξέρει τι πρέπει να κάνει η Άρσεναλ

 
Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικά

Καμία έκπληξη δεν είχαμε τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι ομάδες που είχαν προβάδισμα από το πρώτο ματς, εύκολα-δύσκολα προστάτευσαν το υπέρ τους σκορ και πέρασαν στα ημιτελικά. Μένει να δούμε σήμερα αν το ίδιο θα συμβεί και στο Γιουρόπα, εκεί όπου μερικά φαβορί έχουν αρκετή δουλεία να κάνουν.

Ένα από αυτά είναι η Άρσεναλ, η οποία μετά το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα με τη Σλάβια χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει στα ημιτελικά.

Σλάβια Πράγας: Έχει μετατρέψει το Τσέχικο πρωτάθλημα σε παράσταση για ένα ρόλο φέτος η Σλάβια, η οποία γενικότερα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στην Ευρώπη κάνει ίσως καλύτερη χρονιά από πρόπερσι που έφτασε και πάλι στα προημιτελικά, έχοντα βάλει στόχο φέτος ακόμα και τον τελικό στο Γιουρόπα. Το 1-1 στο Λονδίνο επιβεβαίωσε πως οι Τσέχοι δεν πρόκειται να παρατήσουν σε κανένα σημείο το ματς με την Άρσεναλ, ακόμα και όταν χάνουν. Οι απουσίες του Τριπσόβσκι είναι αρκετές, όμως ακόμα το πάθος ξεχειλίζει από όποιον και αν παίξει.

Άρσεναλ: Με το Γιουρόπα να είναι ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει για την Άρσεναλ τη φετινή σεζόν, το ματς στην Πράγα γίνεται αυτόματα ματς της χρονιάς για τους «κανονιέρηδες». Μπορεί το έργο τους να ήταν πιο απλό αν το 1-0 έμενε μέχρι τέλους στο Λονδίνο, όμως και με το 1-1 η νίκη θα δώσει στην ομάδα του Αρτέρα το εισιτήριο για τα ημιτελικά, μια ανάσα πριν τον τελικό του Γκντανσκ. Λουίς και Τιέρνι είναι εκτός, ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ομπαμεγιάνγκ, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει σαφώς τη διαφορά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σλάβια φέτος κάνει μια ονειρική σεζόν και μπροστά της ανοίγεται ο δρόμος για να παίξει στα ημιτελικά μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το να περάσει κάποιος όμως την Άρσεναλ δεν είναι εύκολο πράγμα. Σε ότι κατάσταση και αν είναι οι Λονδρέζοι, σε ένα ματς που θέλουν απλά νίκη, είναι το φαβορί. Στο 1.8το διπλό στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα.