Το μοναδικό «μέτωπο» της Λίβερπουλ

0


 Μάθε τα πάντα για τις bet365 προσφορές

Μπορεί η Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με τον πρωταθλητή να έχει λίγο έως πολύ κριθεί, όμως όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε, η μάχη που δίνουν πολλές ομάδες για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια και το Τσάμπιονς Λιγκ πιο συγκεκριμένα, ολοένα και «φουντώνει».

Μια από τις άμεσες ενδιαφερόμενες είναι η Λίβερπουλ, η οποία μετά τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ θα φορτσάρει για να πάρει τις νίκες που χρειάζεται. Η αρχή γίνεται στο «Έλαντ Ρόουντ» του Λιντς, απέναντι στα «παγώνια».

Λιντς: Ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας είναι αυτή τη στιγμή η Λιντς, η οποία στην πρώτη της χρονιά μετά την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο γενικά και έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις με το νεανικό της ρόστερ και το ταλέντο της. Μέχρι το φινάλε της σεζόν, στόχος της ομάδας του Μπιέλσα είναι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να χαρίσει στους φίλους της μερικές ακόμα νίκες. Κόντρα στη Λίβερπουλ το έργο των «παγωνιών» είναι δύσκολο, αλλά το επιθετικό στυλ δύσκολα θα αλλάξει. Σημαντική η απώλεια του στόπερ Κούπερ.

Λίβερπουλ: Παρότι τα έδωσε όλα κόντρα στη Ρεάλ, έχασε αρκετές φάσεις, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 και αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Πλέον, οι «κόκκινοι» που έχουν μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα, στοχεύουν να κάνουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ, με στόχο να προλάβουν το «τρένο» της 4άδας, για να μην πάει χαμένη ολόκληρη η σεζόν. Ο Κλοπ ξέρει πως οι παίκτες του έχουν ακόμα να δώσουν πολλά και κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει την καρδιά της πρωταθλήτριας. Η ομάδα θα πάει στο Λιντς με στόχο το διπλό, που θα επαναφέρει μερικά από τα χαμένα χαμόγελα και θα αποδείξει πως οι «ρεντς» είναι ακόμα εδώ.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι αλήθεια πως η Λίντς κόντρα στους «μεγάλους» της χώρας τα δίνει όλα, ασχέτως αν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Αυτή τη στιγμή όμως η Λίβερπουλ απαλλαγμένη από τις υποχρεώσεις σε άλλες διοργανώσεις θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την 4άδα. Θεωρούμε πως εύκολα-δύσκολα με την ποιότητά της θα φύγει νικήτρια από το Λιντς. Στο 1.70 το διπλό από τη Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)