Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Επενδύει ξανά στα ΜΜΕ ο όμιλος Ρέστη...

 
Με τη δημιουργία της «Sunrise Media», στον χώρο των εκδόσεων.

 Ο Βίκτωρας Ρέστης κατοχύρωσε, ως φυσικό πρόσωπο στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, τον τίτλο του Nitro, της «ναυαρχίδας» της πάλαι ποτέ ΙΜΑΚΟ στον χώρο των εκδόσεων. Οι... κλάσεις για τις οποίες κατοχυρώθηκε αφορούν κυρίως δραστηριότητες στο διαδίκτυο, όπως παροχή διάφορων υπηρεσιών, αναπαραγωγή μουσικής και ηλεκτρονική έκδοση βιβλίων και περιοδικών. Έτσι εξηγήται και το όνομα μιας εκ των εταιριών που δημιούργησε ο όμιλος Ρέστη, της «Nitro Media Μ.Ι.Κ.Ε.».

-------------------------

Όπως αναφέρει το ηλεκτρονικό περιοδικό Business Today, στις 2 Απριλίου συστήθηκε η εταιρεία «Sunrise Media Μ.Ι.Κ.Ε.» με μοναδικό μέτοχο τον Σταμάτη Μάσια Ρέστη, γιο του Βίκτωρα Ρέστη, που εμφανίζεται επίσης ως ιδιοκτήτης των καναλιών Nickelodeon και Nickelodeon+ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. 5 ημέρες αργότερα συστάθηκαν άλλες 4 κατά 100% θυγατρικές της «Sunrise Media». Οι «E.W. Publishing Μ.Ι.Κ.Ε.», «N.W. Publishing Μ.Ι.Κ.Ε.», «R.S. Publishing Μ.Ι.Κ.Ε.» και «Nitro Media Μ.Ι.Κ.Ε.».

Και οι 5 εταιρείες έχουν ως σκοπό την έκδοση περιοδικών, εφημερίδων και site με διαχειριστή τον Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο, στέλεχος του ομίλου, αρχικό κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ και έδρα την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5 στο Ελληνικό. Όλη αυτή η κινητικότητα, κάτι λιγότερο από έναν χρόνο από τότε που ο όμιλος Ρέστη πούλησε τον Music 89.2 στον Χάρη Πολίτη.

e-tetradio.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.