Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΕΣΥ...


 Κύριε Διευθυντά

Όταν το 1983 ανακοινώθηκε η δημιουργία του, μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, μεταρρύθμιση από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, γράφτηκε ότι: «Οι υπηρεσίες υγείας οφείλουν να παρέχονται απρόσκοπτα και ισότιμα σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από την... οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική τους κατάσταση, μέσα από ένα ενιαίο και αποκεντρωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας»! 

Αυτά τα 40 χρόνια πολεμήθηκε, λοιδορήθηκε, υπονομεύτηκε, επιχειρήθηκε η διάλυσή του! Ενας (ο πλέον ανόητος και αδίστακτος) διεκδίκησε μάλιστα για τον εαυτό του τη «δόξα» του Ηρόστρατου που πυρπόλησε τον Ναό της Αρτέμιδος στην Εφεσο, όταν απέλυσε ιατρούς το 2013! 

Σήμερα, ικέτης, εκλιπαρεί τις υπηρεσίες του ΕΣΥ για την προσωπική του εξυπηρέτηση και θεραπεία!

Με τιμή...

Πάνος Μπόζος

Παρασκήνια

efsyn.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.