Ασταμάτητη μοιάζει η Μπόρνμουθ



 Μάθε τα πάντα για την bwin

Μπορεί σήμερα η μέρα να μοιάζει με Σαββατοκύριακο αναφορικά με τον αριθμό των αγώνων και τον όγκο της ποδοσφαιρικής δράσης, όμως τα περισσότερα παιχνίδια είτε είναι πολύ αμφίρροπα, είτε έχουν «καυτά» φαβορί.

Έτσι, θα αποφύγουμε την επιλογή αγώνα από τις κορυφαίες λίγκες και θα πάμε στην Τσάμπιονσιπ, σε ένα ματς με (εκ πρώτης όψεως) μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο Λονδίνο, λοιπόν, η αδιάφορη Μίλγουολ υποδέχεται τη Μπόρνμουθ, που ψάχνει την μαθηματική της συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Μίλγουολ: Μια πολύ καλή χρονιά έχει κάνει φέτος η Μίλγουολ και ασχέτως αν δε κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη 6άδα, έχει αφήσει πολλές ελπίδες για το άμεσο μέλλον. Οι Λονδρέζοι ειδικά στον 2ο γύρο έκαναν εμφανίσεις υψηλού επιπέδου και πήραν νίκες που θα ζήλευαν και οι πρωτοπόροι ακόμα. Αυτή τη στιγμή είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, ήδη έχουν ξεκινήσει τα πλάνα για την επόμενη σεζόν, όμως θέλουν το μάξιμουμ των βαθμών στα ματς που μένουν. Κόντρα στη φορμαρισμένη Μπόρνμουθ θα έχουν δύσκολο έργο, όμως θα το παλέψουν στα ίσα.

Μπόρνμουθ: Την 6η σερί νίκη της πήρε κόντρα στην πρωτοπόρο και, όπως όλα δείχνουν, πρωταθλήτρια της κατηγορίας Νόριτς η εξαιρετική Μπόρνμουθ, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Ακόμα και έτσι όμως, η ομάδα του Τζόναθαν Γούντγκεϊτ έστειλε ένα μήνυμα προς τις υπόλοιπες ομάδες που είναι στα πλέι-οφς, πως αυτή είναι το φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ασχέτως τελικής κατάταξης. Η Μπόρνμουθ ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, βέβαια, όμως με 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς, θα το κάνει. Στόχος αρχικά είναι να ξεκινήσει με νίκη στο Λονδίνο απέναντι στην υπολογίσιμη, αλλά αδιάφορη Μίλγουολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αλήθεια είναι πως σε ένα πρωτάθλημα σαν την Τσάμπιονσιπ όλα τα αποτελέσματα μπορεί να επιβεβαιωθούν χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να πούμε πως αποτελούν έκπληξη, μιας και η ποιοτική διαφορά των ομάδων δεν είναι τεράστια. Όταν υπάρχει το κίνητρο όμως αυτό αλλάζει. Η Μπόρνμουθ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενδιαφέρεται για το τρίποντο περισσότερο από τους γηπεδούχους και μπορεί να το πάρει. Στο 2.04 το διπλό στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και bwin προσφορές* με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)