Δεν θέλει άλλη… Νέα Σμύρνη...

0


 Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δείξει πολλές φορές τέτοια προσήλωση στην πολιτική «πυγμής» και στο δόγμα «νόμου και τάξη» -το λες και αυταρχισμό- που θα μπορούσε να βρίσκεται στη... ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια. 

Ωστόσο, με αφορμή όσα γίνονται τις τελευταίες 15 ημέρες σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας, αρκετοί «γαλάζιοι» διέγνωσαν μία…

«χαλαρότητα» στον τρόπο που η Αστυνομία διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο θέμα. 

Και εκεί που διάφοροι «σκληροπυρηνικοί» του «νόμου και της τάξεως» ήταν έτοιμοι να αφήσουν αιχμές σε βάρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, πως σκληρότερη αντιμετώπιση της Αστυνομίας θα οδηγούσε σε αύξηση των κρουσμάτων κατέστησε σαφές πως ο Χρυσοχοΐδης δεν έχει επιλέξει μόνος του τη μέθοδο της ήπιας αντιμετώπισης, αλλά σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου. 

Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται ότι το Μαξίμου εισάκουσε την σχετική εισήγηση του υπουργού, που ενημέρωσε ότι «δεν θέλει άλλη Νέα Σμύρνη» -εκεί που από μία άστοχη «γκλομπιά» αστυνομικού σε πολίτη ξεκίνησε να «καίγεται» μία φιλήσυχη και μεσοαστική συνοικία. 

Τούτου δοθέντος, αυτή τη φορά έχει ελέγχους και προληπτικές… καταλήψεις πλατειών, αλλά όχι χημικά, γκλομπ, ασπίδες και επεισόδια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)