Σας ενοχλεί και το τένις, τώρα;...

0

 
«Ο... αμέριμνος Πρωθυπουργός» λέει σήμερα η «Δημοκρατία» στο κεντρικό της άρθρο που αφορά την φωτογραφία που έχει στο πρωτοσέλιδο.

Σε αυτήν, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, φαίνεται ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να παίζει τένις, χθες το απόγευμα, στις 6, στον Ομιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Εκεί στο Ζάππειο, δίπλα από... το Μέγαρο Μαξίμου. Εβαλε τα αθλητικά του και πήγε, πού είναι το κακό;
Τον κατηγορεί λοιπόν η «Δημοκρατία» επειδή κανόνισε να παίξει τένις, να ξεσκάσει ο άνθρωπος. Τι σημασία έχει που την ίδια ώρα τρεις υπουργοί (τέσσερις;) έκαναν ανακοινώσεις για self test, για μάσκες, για εργασιακά κτλ.; Ο πρωθυπουργός ήθελε να σερβίρει. Τετάρτη απόγευμα.


Οχι θα κάτσει να σκάσει επειδή το θέλει η «Δημοκρατία». Που τον κατηγορεί μάλιστα ότι δεν λειτούργησε και έξυπνα: «Το αγαπημένο του άθλημα, το τένις, επιτρέπεται τούτες τις ημέρες της μεγάλης δοκιμασίας - σε αντίθεση με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες. Όμως το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό. Επίσης, το νόμιμο δεν αποτελεί πάντοτε... έξυπνη επιλογή - ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που ασκούν εξουσία».

Αυτό είναι λαϊκισμός. Ετσι σας ενοχλεί και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πάει στο Ντουμπάι... Καθάρματα.  

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)