Στοίχημα: Μπάρνσλεϊ – Ρέντινγκ Προγνωστικά

0


Παίξε στοίχημα και κάνε την sportingbet εγγραφη

Φουλ δράση και πάλι από σήμερα στα εθνικά πρωταθλήματα και στην Αγγλία έχουμε πλήρη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, ένα από τα πιο δύσκολα και ακριβά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όλη η 39η αγωνιστική πλην ενός αγώνα γίνεται σήμερα και όσο πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας, το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Σήμερα θα δούμε το παιχνίδι που θα γίνει στο Oakwell με την Μπάρνσλεϊ να υποδέχεται τη Ρέντινγκ.

Μπάρνσλεϊ - Άδοξο τέλος στο αήττητο σερί των 12 αγώνων, αφού σε ένα ματς εντός έδρας κόντρα στη Σέφιλντ Γουέν. που φαινόταν στα μέτρα της, υπέστη ήττα σοκ με 1-2 και δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της από την έβδομη θέση. Ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολύ καλές φάσεις που είχε, έτσι η Σέφιλντ την προειδοποίησε με μια πολύ καλή στιγμή από κόντρα επίθεση που οριακά δεν κατέληξε στα δίχτυα της, αλλά επιτυχή διαδρομή είχε η φάση του 38’.

Αγωνιστικά Νέα - Σε διεθνείς υποχρεώσεις οι σημαντικοί Χέλικ (α,35/5), Ντάικ (ε,11/5), οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά. Τραυματίες ο χρήσιμος χαφ Κέιν (24/0) και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Κίτσινγκ (Φόρεστ Γκριν). Μακροχρόνιες και χωρίς να επηρεάζουν οι υπόλοιπες απουσίες.

Ρέντινγκ - Είναι πολύ καλή για να μείνει εκτός πλέι οφ το απέδειξε και πριν τη διακοπή κόντρα στην ΚΠΡ εντός ωστόσο γκέλαρε και τότε με 1-1 και έτσι δέχεται αρκετή πίεση για την προνομιούχα έκτη θέση όπου κατοικεί τώρα. Ξεκίνησε καλά το ματς αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις της, έτσι κόντρα στη ροή του αγώνα, η ΚΠΡ που είχε προειδοποιήσει ήδη μια φορά, τη δεύτερη δεν συγχώρεσε και βρήκε το 0-1 σε κακό χρονικό σημείο στο 45’.

Αγωνιστικά Νέα - Διατηρούν ελπίδες επιστροφής ο στόπερ Μόρισον (34/4) και ο δεξιός μπακ Γιάντομ (13/1). Λιγότερες οι πιθανότητες του στόπερ ΜακΙντάιρ (26/2). Δεν προλαβαίνει ο ποιοτικός μέσος Σουίφτ (9/1). Τραυματίας ο δεξιός μπακ Αραρούνα (2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν σκληρά στα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να διατηρηθούν εντός της ζώνης των πλέι οφ. Βάσει σετ στην sportingbet. στρέφουμε το βλέμμα μας προς τα δεξιά, αν και η κάλυψη στο «Χ» δείχνει απαραίτητη.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)