Το "Πάσχα στο χωριό" διχάζει...

0


 Υπάρχουν επιστήμονες που υποστηρίζουν –και θέλουν να μας πείσουν– ότι αν δεν κάνουμε «Πάσχα στο χωριό» θα κινδυνεύουμε περισσότερο από τη διάδοση του κορωνοϊού, στριμωγμένοι στις πόλεις, στα μπαλκόνια και στους δρόμους. Και... ψηφίζουν φτου ξελευτερία για τη μαζική έξοδο. 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που υποστήριζαν ότι αποτελεί κίνδυνο η μετακίνηση από σπίτι σε σπίτι και η συνάθροιση πάνω από τα εννέα άτομα στη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Υπάρχουν άνθρωποι στην κορύφωση της πανδημίας που (με διασωληνωμένους σε απλούς θαλάμους, με τα νοσοκομεία ξεχειλισμένα, με τα τακτικά χειρουργεία σε αναστολή λειτουργίας, με τους υγειονομικό προσωπικό στα όρια της κατάθλιψης από την κόπωση και της κατάρρευσης από την εξάντληση των αντοχών τους) αγωνία τους είναι αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις για τη Λαμπρή.

Και μελετάται από τους καθ’ ύλην αν θα επιτραπεί ή όχι αυτή η «ελευθερία» που μπορεί αμέσως μετά να μας χώσει ακόμα περισσότερο στην υγειονομική φυλακή και να κάνει τον εφιάλτη εφιαλτικότερο τις επόμενες εβδομάδες. 

 harddog-sport.blogspot.com 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)