Σοφία Νικολάου / Απευθείας ανάθεση 144.000 ευρώ για απορρυπαντικά και χλωρίνες


 Η εταιρεία που ιδρύθηκε πριν τρεις μήνες έχει τη δυνατότητα πώλησης, σύμφωνα με το καταστατικό της, ακόμη και ζώων συντροφιάς.

Άλλη μία σκανδαλώδης απευθείας ανάθεση προσθέτει στο βιογραφικό της η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία αποφάσισε την προμήθεια σε χλωρίνες και απορρυπαντικά πλυντηρίων για φυλακές της χώρας, έναντι των 144.044,80 ευρώ από μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε μόλις πριν από τρεις μόλις.

Πρόκειται για την η εταιρεία KINGSTON MEDICAL E.E. η οποία συστάθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 2020 κατάφερε να εξασφαλίσει την εν λόγω προμήθεια που αφορά και στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων του Βόλου, την ώρα όμως που δεν έχει ούτε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ούτε και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έγγραφο από Διαύγεια

Μάλιστα, όπως προκύπτει από στοιχεία στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), ως έδρα δηλώνεται η διεύθυνση κατοικίας της ιδιοκτήτριας και βασικής εταίρου, στο Περιστέρι.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρεία έχει σύμφωνα με το καταστατικό της δυνατότητα πώλησης όχι απλώς απολυμαντικών και καθαριστικών ειδών, αλλά και φυτών ακόμη και ζώων συντροφιάς.

Έγγραφο από ΓΕΜΗ