Η τύχη του Star και η ευχή της Αρβελέρ...


 Τo STAR κληρώθηκε να είναι ένα από τα λίγα μέσα ενημέρωσης που τους επετράπη να έχουν εκπρόσωπό τους κοντά στην εξέδρα των επισήμων. Τυχαίο; Πάντως, για να τα λέμε όλα, το... δελτίο του Star το βράδυ της Πέμπτης ήταν πλουσιότερο ως προς την κάλυψη της επετείου. Μεταξύ άλλων, πρόβαλε πολλά πλάνα που δεν είχαν μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση, αλλά και περισσότερα θέματα. 

AΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ και ασταμάτητη η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ στην απευθείας σύνδεση με το δελτίο του Σκάι.

Όλο «αν μου επιτρέπεται να πω κάτι» ήταν και όλο της επέτρεπε η Σία Κοσιώνη, που έκανε προσπάθειες να τη διακόψει. «Θα μπορούσαμε να μιλάμε επί ώρες αλλά...» της ανέφερε τελικά και πρόσθεσε, το τυπικό, ότι θα μιλήσουν πάλι μια άλλη φορά. Και η Αρβελέρ: «Παρά τα 95 χρόνια μου ελπίζω να τα πούμε και του χρόνου». 

ΚΑΙ ΜΕ την ευκαιρία του ντυσίματος του Manneken Pis με τσολιαδίστικα, ξαναμπήκε το διαχρονικό ερώτημα για το πώς προφέρεται στα ελληνικά το αγαλματίδιο. «Μάνεκεν Πις» ή «Μανεκέν Πι». Οι εκφωνητές και οι ρεπόρτερ τών δελτίων δεν συμφώνησαν για το αγοράκι. Το οποίο αδιαφορεί για τον προβληματισμό και συνεχίζει να κατουράει στις Βρυξέλλες... 

 harddog-sport.bogspot.com