Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Δύο ημέρες χωρίς αναρτήσεις στα social ο πρωθυπουργός...


 Η «Καθημερινή» εξηγεί το γιατί...

Ο Σταύρος Παπαντωνίου στο «Θεωρείο» της εφημερίδας, γράφει σχετικά για το θέμα σε σχόλιο με τίτλο «Συντονισμένα»:

Αυτό που γίνεται...

τις τελευταίες ημέρες στα social media του πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο «επίθεσης». Ενώ μέχρι πρόσφατα κάθε ανάρτηση του Μητσοτάκη έφτανε περίπου τις 4.000-5.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες θετικές, τις τελευταίες δέκα ημέρες οι αναρτήσεις ξεπερνούν τις 30.000 αντιδράσεις με τις πιο πολλές να είναι αρνητικές. Για να καταλάβετε τα μεγέθη της διαδικτυακής στοχοποίησης θα σας πω ότι υπήρχε ανάρτηση με 80.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων 60.000 ήταν dislike! H οργανωμένη επίθεση έχει οδηγήσει το επιτελείο του να διακόψει προσώρας τις αναρτήσεις, καθώς οι λογαριασμοί του πρωθυπουργού δεν κινήθηκαν για δύο μέρες.

Βέβαια, για να πούμε και μία άλλη άποψη πέραν αυτή της «Καθημερινής», παίζει και το γεγονός τις τελευταίες 10 ημέρες να συνέβησαν τέτοια γεγονότα που ανέβασαν τον κόσμο στα κάγκελα και να μην υπάρχει καμία οργανωμένη επίθεση.


e-tetradio.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.