Διάγγελμα Μητσοτάκη / Συνεχίζεται η κατακραυγή με χιλιάδες οργισμένα σχόλια στα social media

0

«Καμπανάκι» για το Μαξίμου τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια στη σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook με αφορμή το χθεσινό μήνυμά του
Πρέπει να αποτέλεσαν ψυχρολουσία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του επικοινωνιολόγου του τα χιλιάδες αρνητικά και οργισμένα σχόλια πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το χθεσινό τηλεοπτικό μήνυμά του. Μέχρι αυτή τη στιγμή τα αρνητικά σχόλια έχουν ξεπεράσει τα 19.000 ενώ τα οργισμένα σηματάκια emojis έχουν ξεπεράσει τα 30.000, με τα like να είναι μόνο 9.400.

Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντιληφθεί την κοινωνική οργή, εφησυχασμένος από τις δημοσκοπήσεις των καναλιών της λίστας Πέτσα που δείχνουν πάντα μια τεράστια διαφορά από την αντιπολίτευση, όσα λάθη και να έχει κάνει η κυβέρνησή του.

Τα περισσότερα σχόλια και σήμερα κινούνται γύρω από την αποκλειστική ευθύνη που φέρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά και για τον διχασμό που επιστρατεύει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο μπαράζ αρνητικών μηνυμάτων στο Facebook του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Αν η κα Πελώνη έχει αμφιβολίες για το ποιος διχάζει, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο πρωτοφανές αρνητικό, για εν ενεργεία πρωθυπουργό, ισοζύγιο μηνυμάτων στην επίσημη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο fb» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Μερικά ενδεικτικά σημερινά αρνητικά σχόλια από τη σελίδα του Facebook του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Δε θέλουμε καμία ανθρωποθυσία από καμία πλευρά, για κανένα σκοπό. Να φύγετε ΤΩΡΑ να ξαναβρεί η χώρα τη γαλήνη της!
Καλά τα κατάφερες, μας ένωσες όλους όντως αλλά εναντίον σου.
Διάγγελμα για το ξυλοδαρμό του νέου στη Ν. Σμύρνη δεν έκανες. Παραιτηθείτε. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι
Για το παιδί που ξυλοκοπήθηκε Κυριάκο, μούγκα ε; Δεν τον γέννησε μάννα; Τώρα βάζετε και ταμπέλες στα παγκάκια; Όποιος είναι Σύριζα θα τον βαράμε στο ψαχνό; Ντροπή! Διχάζετε τον κόσμο! Είσαι πολύ λίγος το απέδειξες!
Το είχες έτοιμο φαντάζομαι το διάγγελμα από τότε που χτύπησαν τον νεαρό, αλλά είχες κοκκιώδη λαρυγγοφαρυγγίτιδα και δεν μπορούσες να το πεις! Σαν δεν ντρέπεσαι, λέμε... Αλλά ποιος έχασε την ντροπή να την βρεις εσύ!
Πρώτα παραίτηση Χρυσοχοΐδη και μετά ακολουθεί η δικιά σου!
Ο μόνος που διχάζει είσαι εσύ προσωπικά
Εσείς είστε ο αποκλειστικός υπεύθυνος κι ενορχηστρωτής του διχασμού. Βήμα- βήμα τον χτίζατε και τον μεθοδεύατε, καιρό τώρα. Πολύ καιρό τώρα. Παραιτηθείτε. Είστε επικίνδυνοι όλοι σας.
Το μόνο που είδαμε ήταν ο πανικός στο πρόσωπό σου. Σε πάνε για αντικατάσταση στο κόμμα σου
Δε μπορούμε να αναπνεύσουμε! Δεν ξέρεις τι και πότε το λες! Απορώ πώς κοιμάσαι τα βράδια!
Την αποφράδα μέρα που κερδίσατε τις εκλογές πληρώνουμε όλοι. Κατάστρεψες τα πάντα, χιλιάδες νεκροί, χιλιάδες άνεργοι, χιλιάδες χρεωκοπημένοι, χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες. Η 11η πληγή του Φαραώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)