Οργή Αναγνωστοπούλου: Συκοφαντικό και δυσφημιστικό άρθρο στο "iefimerida "...


 Για δηλητηριώδες αντιαριστερό μίσος κατηγορεί η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ την ιστοσελίδα iefimerida και την αθρογράφο Σοφία Γιαννακά για κείμενο με τίτλο «Ποιοι μισούν τηςν 25η Μαρτίου».

Όπως... αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Σία Αναγνωστοπούλου «η κ. Γιαννακά στοχοποιεί, κατασυκοφαντεί κόμματα και εφημερίδες (ΚΚΕ, ΕφΣυν) και δολοφονεί εν ψυχρώ χαρακτήρες (Αντώνη Λιάκο, Σία Αναγνωστοπούλου)», ενώ προαναγγέλλει ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό της με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Σημειώνεται ότι η αρθρογράφος επιτίθεται και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μη μπορώντας, προφανώς, να δεχθεί ότι υπάρχουν και διαφορετικές αναλύσεις για την 25η Μαρτίου και τους σκοπούς πίσω από την διήμερη κυβερνητική φιέστα.

Η ανακοίνωση της Σ. Αναγνωστοπούλου

Η κ. Σοφία Γιαννακά επέλεξε την ημέρα της εθνικής επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση για να ενσταλάξει, με το άρθρο της -«Ποιοι μισούν την 25η Μαρτίου», iefimerida- δηλητηριώδες αντιαριστερό μίσος στους συμπολίτες μας. Με ορολογία που θα ζήλευε η πιο ακραία φωνή αυτής της χώρας, η κ. Γιαννακά στοχοποιεί, κατασυκοφαντεί κόμματα και εφημερίδες (ΚΚΕ, ΕφΣυν) και δολοφονεί εν ψυχρώ χαρακτήρες (Αντώνη Λιάκο, Σία Αναγνωστοπούλου).

Με χαρακτηρισμούς, όπως «μισούν την έννοια της πατρίδας», «μισέλληνες», «ο πατριωτισμός είναι ντροπιαστική έννοια», «ατόφιο μίσος», η συγγραφέας του άρθρου δεν έχει άλλο στόχο παρά να δείξει στο πανελλήνιο τους αριστερούς ανθέλληνες. Με χυδαία και ασυνάρτητη κοπτορραπτική, η κυρία Γιαννακά στήνει το διχαστικό της αφήγημα -για να εξυπηρετήσει άραγε ποιους;

Βεβαίως τον πατριωτισμό μας ως αριστεροί άνθρωποι δεν έχουμε να τον αποδείξουμε σε καμία κ. Γιαννακά. Όμως είμαι υποχρεωμένη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην ακραία κατασυκοφάντηση, τη στοχοποίηση και τη δολοφονία του χαρακτήρα μου. Και θα το πράξω με όλα τα μέσα που έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, 200 χρόνια μιας μεγάλης πορείας κατά την οποία οι δημοκρατικοί θεσμοί επιτρέπουν και σε αυτούς που μισεί η κάθε κ. Γιαννακά να απολαμβάνουν ισότιμα την ελευθερία τους.