Κατηγορείται για πλαστογράφηση συμβολαίου ο Άρης...

0


 Από -6 έως υποβιβασμός οι ποινές!...

Μία απίστευτη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, που προκαλεί... τριγμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι αναμένεται να απασχολήσει σοβαρά, όχι μόνο τα πειθαρχικά όργανα, αλλά και τις δικαστικές Αρχές το επόμενο διάστημα. Μία υπόθεση πλαστογράφησης σφραγίδας της ΕΠΟ και του... Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε στην οποία εμπλέκεται η ΠΑΕ Άρης και αφορά επίσης σε κατασκευή εικονικού συμβολαίου ποδοσφαιριστή! 
Το αξιοσημείωτο της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι η επίμαχη έρευνα δεν ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο, μιας και κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά από ερώτημα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, η οποία στις αρχές του 2020 απέστειλε ερώτημα προς την ΕΠΟ και προς το Υπουργείο Εξωτερικών που αφορούσε στην άδεια παραμονής στην Ελλάδα ενός Βορειομακεδόνα ποδοσφαιριστή ονόματι Μπόρτσε Λάσκοφ (Borce Lascov), γεννηθείς το 1999. 

Στη συγκεκριμένη υπηρεσία λοιπόν είχε φτάσει ένα έγγραφο που είχε τη σφραγίδα της ΕΠΟ και την υπογραφή του Αλέξη Δέδε, με το οποίο η Ομοσπονδία εμφανιζόταν να δηλώνει προς τον Άρη από το 2018 ότι παρέχει την έγκριση στον αθλητή για να εργαστεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης! Επίσης η υπηρεσία είχε στα χέρια της και ένα συμβόλαιο του Άρη με τον ποδοσφαιριστή με τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Θόδωρου Καρυπίδη. 

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα έγγραφα στο sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)