Στοίχημα: Ψάχνει αντίδραση η Γκλάντμπαχ

0


Δείτε τα πάντα για το bet365 bonus code

Ένα γεμάτο τριήμερο ξεκινάει και σήμερα, όπως σχεδόν κάθε Παρασκευή, είναι η "προθέρμανση" για το Σαββατοκύριακο, με αρκετά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη να μας...

παιδεύουν το μυαλό, καθώς, ως είθισται την πρώτη ημέρα του τριημέρου, είναι αρκετά δύσκολα και αμφίρροπα.

Εμείς θα ασχοληθούμε με τη Μπουντεσλίγκα και την έξοδο της ντεφορμέ Γκλάντμπαχ στο Άουγκσμπουργκ, στην προσπάθεια των δύο ομάδων για σημαντικούς βαθμούς για τους στόχους τους.

Άουγκσμπουργκ: Αρκετά αμυντικά πήγε στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα και αυτός ήταν ο λόγος που το "πλήρωσε", παρότι θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η νίκη της, πάντως, επί της Μάιντς την προ-περασμένη αγωνιστική ήταν καθοριστική ώστε να της δώσει ένα αβαντάζ στην ουρά, όμως η Άουγκσμπουργκ οφείλει να συνεχίσει σε ένα καλό επίπεδο, καθώς ο ανταγωνισμός για την παραμονή είναι πολύ μεγάλος.

Κόντρα στη Γκλάντμπαχ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κακό κλίμα στο εσωτερικό της αντιπάλου της, όμως το ματς είναι πολύ δύσκολο και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Οι απουσίες είναι αρκετές (Φινμπόγκασον, Ιάγκο, Γιένσεν), όμως λύσεις υπάρχουν.

Αγωνιστικά Νέα: Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός χαφ Μοράβεκ (1/0), τρίτο ο αναπληρωματικός χαφ Κιβέγια (3/0), τέταρτο ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Γένσεν (9/0), έκτο ο λογιζόμενος ως βασικός αριστερός μπακ Ιάγκο (14/1) και ο σπάνια βασικός επιθετικός Φινμπόγκασον (12/0).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκίκιεβιτς – Φράμπεργκερ, Χάουελου, Ουντούοκαϊ, Πέντερσεν – Στρομπλ, Κεντίρα – Καλιτζούρι, Μπένες, Χαν – Νίντερλεχνερ.

Δείτε όλες τις προσφορες στοιχηματικων και καζινο

Γκλάντμπαχ: Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πάρα πολλά για μια ομάδα σαν τη Γκλάντμπαχ. Ακόμα και αν υπάρχει αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας μετά την απόφαση του Ρόζε να αποχωρήσει το καλοκαίρι για τη Ντόρτμουντ, οι καλοπληρωμένοι παίκτες της Μπορούσια οφείλουν να παίξουν στο επίπεδο που μπορούν, έτσι ώστε να αποδείξουν το λόγο που βρέθηκαν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμα δεν είναι αργά για να προλάβει ο σύλλογος την Ευρώπη, όμως απαιτείται μια άμεση αντίδραση από τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Στο Άουγκσμπουργκ θα πάει επιθετικά, εκτός παραμένει ο βασικός Κράμερ.

Αγωνιστικά Νέα: Είναι αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ Μπενσεμπαϊνί (17/1). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά αναμένεται να χάσει ο βασικός αμυντικός χαφ Κράμερ (22/0), λίγες ήταν οι πιθανότητες της επιστροφής του. Εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο αναπληρωματικός χαφ Κιζέρα (0/0) και ο αναπληρωματικός χαφ Μίζελ (0/0). Εξέτισε ποινή αγωνιστικής ο βασικός μεσοεπιθετικός Στιντλ (23/10). Είναι διαθέσιμος μετά από απουσία παιχνιδιού ο βασικός δεξιός μεσοεπιθετικός Χόφμαν (17/5).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Λάινερ, Γκίντερ, Ελφέντι, Μπενσεμπαϊνί – Νόιχαουζ, Ζακάρια – Χόφμαν, Στιντλ, Βολφ – Εμπολό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι, ακόμα και αν είναι σε κακή κατάσταση, κάποια στιγμή θα αντιδράσουν, παίζοντας στο επίπεδο που μπορούν. Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτα φέτος, θα πάρουμε το διπλό στο 1.93 με bet365.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)