Μητσοτάκης σε πανικό...


 «Ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει τον κορονοϊό» η επίσημη γραμμή της κυβέρνησης...


BINTEO

Το νέο αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πως «ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει τον κορωνοϊό». Και η δήλωση αυτή δεν έγινε από κάποιο δεξιό τρολ του διαδικτύου αλλά από τον... στενότερο συνεργάτη του πρωθυπουργού, τον Άκη Σκέρτσο.

Με έναν παραληρηματικό συλλογισμό, ο Άκης Σκέρτσος εμφανίστηκε στο Open για να πει στους πολίτες που βιώνουν την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης στη διαχείριση του τρίτου και ισχυρότερου κύματος της πανδημίας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ευθύνεται για την έκρηξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, έφτασε στο χαμηλότερο σημείο της πολιτικής εμπάθειας, αναφέροντας ημερομηνίες με αριθμούς κρουσμάτων και νεκρών και συνδέοντάς τες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα η εμμονή της κυβέρνησης, παρά το πάθημα του δεύτερου κύματος της πανδημίας να μην ενισχύσει το ΕΣΥ, έχει οδηγήσει σε απόγνωση γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή ασθενείς με κορωνοϊό έχοντάς τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Την ίδια στιγμή που ο Άκης Σκέρτσος πρόσβαλε τη νοημοσύνη των πολιτών υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει τον κορωνοϊό, η κυβερνητική εκπρόσωπος από το τηλεπαράθυρο του ΣΚΑΪ, εξίσου πανικόβλητη επέρριπτε και πάλι την ευθύνη για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα η Αριστοτελία Πελώνη που για μια ακόμα φορά δεν είδε τις αγριότητες των αστυνομικών έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό βίας αναφερόμενη στον άγριο ξυλοδαρμό του 29χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Ξυλοδαρμός που οδήγησε σε μια δυναμική συγκέντρωση άνω των 10.000 πολιτών...

avgi.gr