Καταγγελίες κατά τριών γνωστών προσώπων...


 ...στον δεύτερο «καυτό» φάκελο...

Δεκαοκτώ φακέλους με νέες καταγγελίες σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης περιήλθαν στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών, μετά την υποβολή τους από τον πρόεδρο του... πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλη Τσαρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18 καταγγελίες περιλαμβάνονται τα ονόματα....

τουλάχιστον τριών γνωστών προσώπων, που έχουν ήδη απασχολήσει τη δημοσιότητα, ενώ ανάμεσα στις καταγγελίες φαίνεται να υπάρχουν υποθέσεις με πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα με κάποιες από αυτές μάλιστα να μην έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

Κατόπιν αυτών ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να καλέσει όλα τα πρόσωπα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες με ποινικό ενδιαφέρον, λαμβάνοντας καταθέσεις γύρω από τα περιστατικά που περιγράφουν στις αναφορές τους στο ΣΕΗ.

Τέλος, άμεσα αναμένονται και εξελίξεις για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού από τηλεοπτικά σίριαλ ηθοποιού, η οποία είχε διαβιβαστεί στην Αστυνομία προκειμένου να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός εντός της εβδομάδας -και υπό την πίεση της παραγραφής που συμπληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο- θα αποφανθεί για την άσκηση ή μη ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού, ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση, μετά την καταγγελία ότι βίασε πρώην συμφοιτητή του.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως η πράξη έγινε μετά από συναίνεση και των δύο μερών...

cnn.gr