Κούγιας: Είμαι σίγουρος πως η υπόθεση Λιγνάδη δεν θα πάει ποτέ στο δικαστήριο

0

 
Για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας περί σκευωρίας στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη απάντησε ο δικηγόρος του τρίτου μηνυτή, Γιώργος Βλάχος.

«Είναι απλό το θέμα, μην προσπαθούμε να θολώσουμε τα νερά και να πετάμε λάσπη από εδώ, να θολώνουμε το τοπίο από εκεί. Επιτέλους άνοιξαν στόματα.

Η ίδια η κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν στόματα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατηγορεί έναν άνθρωπο που έχει κακοποιηθεί. Διαδόθηκε η άποψη ότι πρόκειται περί σκευωρίας. Θεωρώ ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αστειότητες. Εδώ υπάρχει μια έντονη κοινωνική ανάγκη να διαλευκανθούν οι υποθέσεις που πολλοί υποστηρίζουν ότι σε πολλούς ήταν γνωστές, υποστήριξε ο κ. Βλάχος στην εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας έκανε παρέμβαση για να σχολιάσει όσα είπε ο συνάδελφός του:

«Δεν άκουσα τον δικηγόρο των θυμάτων, λυπάμαι που θα σας το πω αλλά τον κύριο Βλάχο όλα αυτά τα χρόνια δεν τον έχω συναντήσει στις δικαστικές αίθουσες… Δεν μπορώ να τον κριτικάρω αλλά μάλλον θα είναι αρκετός.

Είναι η πρώτη φορά που συναντώ υπόθεση χωρίς μάρτυρες, μου έκανε εντύπωση ότι η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία…

Η μαρτυρία λέει ότι πήγαν με τον κύριο Λιγνάδη σε ένα ξενοδοχείο και έγινε πράξη χωρίς την συναίνεση του. Ο κύριος Λιγνάδης κατέθεσε και έχει αποδείξει με φωτογραφίες ότι δεν ήταν εκεί και έχει και μάρτυρες ότι ήταν στην Ιθάκη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)