Παραιτείται και από βουλευτής ο Ταραντίλης;...

0


 Παρότι ο Χρήστος Ταραντίλης είναι αποφασισμένος να μην δώσει κανένα δικαίωμα ποτέ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και να τιμά πάντα την εμπιστοσύνη που τού έδειξε ο πρωθυπουργός, δεν αποκλείεται η παραίτησή του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου να είναι μόνο η αρχή: με άλλα λόγια, η απογοήτευσή του για την τροπή που πήρε η... υπόθεση Λιγνάδη και για το πώς το Μαξίμου τον «άδειασε» διαψεύδοντάς τον για το αν ζητήθηκε ή όχι η παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, ουδόλως εκτονώθηκε με την «έξοδό» του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. 

Αντιθέτως, ο Ταραντίλης φέρεται να προβληματίζεται σοβαρά για το κατά πόσον πρέπει να παραμείνει στην πολιτική, καθώς γνωρίζει πως, παραιτούμενος από την θέση του πορτ παρόλ της κυβέρνησης, πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων μία εξασφαλισμένη πολιτική καριέρα. 

Ως εκ τούτων, οι πάντα υποψιασμένοι αναγνώστες του Neo δε θα πρέπει να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και από βουλευτής ο Ταραντίλης, επιστρέφοντας στο Πανεπιστήμιο αλλά και αναγνωρίζοντας εμπράκτως ότι αφ’ ης στιγμής αναδείχθηκε βουλευτής μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας, η έδρα του ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη...


matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)