Τα 'κανε χειροτερα...

0


 Το χειρότερο τριήμερο της ζωής της πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα έξω από τη Βουλή: ο νεαρός Ιάσονας, εγκεφαλικά νεκρός, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο της συνοδείας της ακριβώς έξω από τη Βουλή, την ώρα που η πρώην υπουργός... παρακολουθούσε την «Ώρα του Πρωθυπουργού» και την σύγκρουση του αδελφού της, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Πράγματι, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε συντετριμμένη για το συμβάν, ενώ επικοινώνησε και με την οικογένεια του άτυχου νέου, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες. 

Όμως, η αλήθεια είναι πως, παρά την μιντιακή ασυλία, η πρώην υπουργός επέλεξε τους πλέον ατυχέστερους χειρισμούς για την υπόθεση: καταρχάς, επί τρεις ημέρες η ίδια έκανε σαν να μην έγινε τίποτα, παρότι προφανώς ένα συμβάν που λαμβάνει χώρα έξω από τη Βουλή, στην καλύτερα φυλασσόμενη διάβαση της χώρας, δεν μπορεί να μείνει κρυφό. 

Επίσης, την ίδια ημέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, η πρώην υπουργός εθεάθη με τα εγγόνια της, τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη και τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, να απολαμβάνουν την ανοιξιάτικη βόλτα τους στο Ζάππειο. Όλα αυτά ήρθαν να θέσουν εν αμφιβόλω το πόσο συντετριμμένη εμφανίστηκε αργότερα, ενώ αρκετοί «γαλάζιοι» δεν κρύβουν την απορία τους για τον ερασιτεχνικό τρόπο που χειρίστηκε την συγκεκριμένη υπόθεση η Ντόρα Μπακογιάννη…


matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)