Μπογδάνος σε ρόλο ντετέκτιβ...


 ...με άθλια στοχοποίηση διδάσκουσας του ΕΚΠΑ που συμμετείχε σε διαμαρτυρία...

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες καθηγήτριας του ΕΚΠΑ προχωρά σε μια άνευ προηγουμένου στοχοποίηση συνδέοντας την παρουσία της σε διαμαρτυρία πριν λίγες ημέρες με ένα περιστατικό που συνέβη λίγα μέτρα μακριά, όπου δύο διαδηλώτριες έσκισαν την εικόνα της Παναγίας. Κάτω από... την ανάρτηση του Κ. Μπογδάνου, στην οποία ο ίδιος κάνει λόγο για «τάγματα εφόδου», δεκάδες υποστηρικτές του βάλλονται με άθλιους χαρακτηρισμούς κατά της καθηγήτριας. Ντελίριο εμφυλιοπολεμικού λόγου και παραληρηματικών γενικεύσεων εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής του την προηγούμενη ημέρα, σε κρεσέντο «σοβαρού» χρυσαυγιτισμού.
Καλώντας μέσω Facebook τον Εισαγγελέα να παρέμβει σε μια υπόθεση, με ελλιπή και ψευδή στοιχεία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε άθλια στοχοποίηση διδάσκουσας του ΕΚΠΑ. Ο βουλευτής συνέδεσε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες από δύο άτομα που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία, κατά το οποίο αυτά τα άτομα εμφανίζονται να σκίζουν εικόνα της Παναγίας, με την φερόμενη παρουσία της καθηγήτριας στη διαμαρτυρία.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι ξεκάθαρο ότι το άτομο που καταδεικνύει ως την εν λόγω διδάσκουσα ο βουλευτής δεν συμμετέχει στο σκίσιμο της εικόνας, παρά μόνο στη διαμαρτυρία ευρύτερα.

«Η ρατσίστρια διδάσκουσα του ΕΚΠΑ που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση του δρόμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Θέση έχει στο εδώλιο και δη με τον αντιρατσιστικό. Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου. Να παρέμβει η Εισαγγελία» αναφέρει στην ανάρτηση του και παραθέτει screenshot από το βίντεο στο οποίο η φερόμενη παρευρισκόμενη διδάσκουσα ξεκάθαρα δεν εμφανίζεται να κάνει κάτι, ενώ παραθέτει και φωτογραφία της από εκδήλωση.

Εκατοντάδες είναι τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του βουλευτή με δεκάδες ανθρώπους να βρίζουν με άθλιους χαρακτηρισμούς την καθηγήτρια που στοχοποιεί ο βουλευτής, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να εξηγήσουν στον Κ. Μπογδάνο πως συκοφαντεί και δυσφημεί ένα άτομο, το οποίο υποτίθεται ότι αναγνωρίστηκε από ένα βίντεο και πως ο ίδιος θα έπρεπε να βρισκόταν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...